Μπάμπης Τουτουντζόγλου: Θα παλέψουμε με νύχια και με δόντια

Στόχος η άνοδος για το ανδρικό μπάσκετ της Νίκης Βόλου

Με νύχια και δόντια, δήλωσε πως θα παλέψει η ανδρική ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου στη Γ’ Εθνική κατηγορία, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής κ. Μπάμπης Τουτουντζόγλου, επισημαίνοντας πως ο στόχος είναι φυσικά η άνοδος, ωστόσο αυτό δεν θα είναι κάτι εύκολο. Ανέφερε πως υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα, υπάρχουν και νέα παιδιά αλλά και με εμπειρία κι αυτό συνθέτει μια καλή βάση προς την επιτυχία.

Χαρούμενος και ταυτόχρονα συγκινημένος ήταν ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου κ. Μπάμπης Τουτουντζόγλου, κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης παρουσίασης των επίσημων εμφανίσεων της ομάδας, που μάλιστα φέτος είναι η πέμπτη του χρονιά στο τιμόνι του τμήματος.
“Η Νίκη Βόλου είναι ένα ζωντανό κύτταρο της πόλης μας και δεν πτοείται είτε από κατηγορία, είτε από βαθμολογική θέση, είτε από οτιδήποτε. Η Νίκη είναι μία δύναμη που όλοι πρέπει να την αγκαλιάσουμε, να την προσέξουμε κι όλοι μαζί να την φτάνουμε όσο πιο ψηλά. Για μένα, πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι είναι κι άλλα πράγματα που εκπροσωπεί η Νίκη και ως Διοικούσα Επιτροπή χαιρόμαστε που τα πραγματοποιούμε.
Εύχομαι η ομάδα να έχει μία πάρα πολύ καλή αγωνιστική εικόνα στη Γ’ Εθνική, ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Πάνω απ’ όλα είναι η ομαλή λειτουργία της ομάδας. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Από κει και πέρα να είμαστε υγιείς, γιατί δεν ξεκινήσαμε καλά, καθώς έχουμε ένα παίκτη μας με σοβαρό τραυματισμό και να μπορέσουμε να πεισμώσουμε, να φτάσουμε ως το τέλος εκεί που πρέπει να είναι η ομάδα.
Στόχος είναι σαφέστατα η άνοδος. Βέβαια δεν είναι καθόλου εύκολο, για όσους νομίζουν ότι είναι εύκολο, κάνουν μεγάλο λάθος, γιατί υπάρχουν ομάδες που είναι πολύ ενισχυμένες, όπως και οι πιο κάτω ομάδες είναι κι αυτές δυνατές, έχουν ενισχυθεί και αναμένεται ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Θα παλέψουμε με νύχια και με δόντια. Έχουμε καλό κλίμα στην ομάδα, νέα παιδιά, εμπειρία κι όλα αυτά συνθέτουν μία καλή βάση για να μπορέσουμε να πάμε ένα σκαλί παραπάνω”, είπε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα ρωτήθηκε και για την περσινή του δήλωση πως αισθάνεται μόνος στην ομάδα, με την απάντησή του να μην αφήνει περιθώρια για αμφιβολίες.
“Αυτό έβγαινε και από μία κόπωση που είχα κι έβγαινε αυτό το συναίσθημα, ότι πολλά πράγματα τα έκανα μόνος μου. Όλα τα παιδιά με βοηθούσαν αλλά ένιωθα τόσο κουρασμένος που δεν μπορούσα να σκεφτώ διαφορετικά. Φέτος τα πράγματα έχουν αλλάξει. Υπάρχουν παιδιά τρέχουν για την ομάδα πάρα πολύ και όλη την εκδήλωση την έχουν αναλάβει τα παιδιά της διοικούσας”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.