Μπέος: «Δημιούργημά μου και καμάρι μου ο ΝΠΣ Βόλος»!

Aπό επώνυμος φίλαθλος και μικρομέτοχος, πλέον δημιουργός ο Δήμαρχος Βόλου

Έχει χαρακτηριστεί ως επώνυμος φίλαθλος, έχει δηλώσει μικρομέτοχος του ΝΠΣ Βόλος και το περασμένο καλοκαίρι ανέλαβε την προεδρία της ΠΑΕ, στη διοίκηση Πρωτοδικείου, μετά από πρόσκληση των υπόλοιπων μελών της διοίκησης, όπως είχε σημειώσει ο ίδιος. Ο Αχιλλέας Μπέος ωστόσο για πρώτη φορά χαρακτήρισε τον ΝΠΣ Βόλος δημιούργημά του, δηλώνοντας μάλιστα περήφανος γι’ αυτό!

Σε τηλεοπτική του παρουσία (TRT) το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον που έχει δείξει το fund από το εξωτερικό, για να τονίσει ότι η δική του δουλειά έχει τελειώσει! «Εγώ δημιούργησα κάτι που ίσως είναι παγκόσμιο φαινόμενο και χαίρομαι ιδιαίτερα και το σημαντικότερο είναι αυτό το καράβι να πιάσει ήρεμα νερά και λιμάνι, και αυτό θα ολοκληρωθεί με τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου ώστε ο χρόνος μου όλος να αφοσιωθεί 100% στην πόλη» ήταν τα λόγια του κου Μπέου, για να επαναλάβει ότι ο ΝΠΣ Βόλος είναι δημιούργημα και καμάρι του κιόλας(!), έχοντας αποφασίσει να απεμπλακεί από τα διοικητικά του ποδοσφαίρου. «Είναι δημιούργημά μου αλλά και καμάρι μου κιόλας. Θα είμαι φίλαθλος και θα παρακολουθώ. Το ποδόσφαιρο το λατρεύω. Δεν θέλω όμως πλέον διοικητικά γιατί υπάρχουν πολλά «εάν», πολλά προβλήματα, πολλά κενά στο γίνεσθαι του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.  Εξελίξεις, άνθρωποι που έχουν εμμονή να διοικούν με περίεργους τρόπους. Εγώ είμαι υποχρεωμένος, λόγω του χαρακτήρα μου να έρθω σε σύγκρουση με τέτοια φαινόμενα και ως εκ τούτου δεν θέλω να έρθω σε σύγκρουση. Θέλω να ηρεμήσω» τόνισε.

Όσον αφορά τη διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών σημείωσε: «Έχω δηλώσει εδώ και 2 μήνες ότι υπάρχει ένα ενδιαφέρον από fund του εξωτερικού. Έχει έρθει ο δικηγόρος και οι εκπρόσωποι και νοίκιασαν και δύο διαμερίσματα. Είναι στο καθεστώς ελέγχου και έχουν καταθέσει και μία προκαταβολή. Δεν έχουν δικαίωμα διοίκησης αλλά θα χαρώ πολύ σύντομα να ολοκληρωθεί η κατάσταση και να πω… άντε γεια. Εμένα η δουλειά μου έχει τελειώσει».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

«Μεταβιβάζεται στον Δήμο το Πανθεσσαλικό»

Τέλος, στην ίδια τηλεοπτική παρουσία, ο Δήμαρχος Βόλου αναφέρθηκε και στο Πανθεσσαλικό, κάνοντας γνωστό ότι πέρασε από το ΔΣ της ΕΤΑΔ και εγκρίθηκε η προτεινόμενη σύμβαση, για να πέσουν οι υπογραφές μέσα στις επόμενες 10-15 ημέρες. Υποστηρίζοντας ότι προέχει η χρήση του Σταδίου για την κοινωνία και έπονται οι ομάδες, σημείωσε ότι τον πρώτο λόγο για τη χρήση του αγωνιστικού χώρου τον έχει ο ΝΠΣ Βόλος και ακολουθεί η Νίκη Βόλου, μετά τη συνάντηση που είχε με τον ισχυρό άνδρα της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, Αλέξη Παπακωνσταντίνου. Τέλος, ανέφερε ότι οι χώροι θα αξιοποιηθούν 110%(!) από τους πολίτες του Βόλου και τα ερασιτεχνικά σωματεία. «Θα γίνει κυψέλη νέων παιδιών για να βγάλει αθλητές. Μπορούν να συνυπάρξουν χιλιάδες παιδιά πλέον εκεί και είναι πολύ σημαντικό για την ευρύτερη περιοχή» κατέληξε.

Πάντως, θα μπορούσε να πει κανείς ότι ο ΝΠΣ Βόλος μόνο ζημιωμένος δεν ήταν από τον Δήμο Βόλου, έχοντας τη δυνατότητα χρήσης ενός αναβαθμισμένου γηπέδου στη Νεάπολη για την κατηγορία στην οποία αγωνιζόταν τότε, για να έρθει στη συνέχεια και η χρήση του ΕΑΚ Βόλου, τουλάχιστον για προπονήσεις, με τον Ολυμπιακό Βόλου να μην μπορεί να περάσει καν την είσοδο, ενώ και το γήπεδο της Πορταριάς αξιοποιήθηκε κατάλληλα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.