Νίκη Βόλου: Από τα γραφειοκρατικά στα μεταγραφικά

Mε τα διαδικαστικά όσον αφορά τη γραφειοκρατία να έχουν τελειώσει από πλευράς Νίκης Βόλου στον μέγιστο δυνατό βαθμό αυτήν τη στιγμή, και την ΠΑΕ να προετοιμάζεται για νέα ΑΜΚ, το βάρος πέφτει στον μεταγραφικό σχεδιασμό, περιμένοντας απλά την επιβεβαίωση την επιβεβαίωση της ΕΕΑ και την κρίση της για τον φάκελο αδειοδότησης.

Aνακοινώσεις πάντως τις τελευταίες ημέρες δεν ήρθαν στο προσκήνιο (τουλάχιστον έως τώρα) όπως είχε προαναγγελθεί στη συνέντευξη Τύπου της διοίκησης και του προπονητή Αλέκου Βοσνιάδη, πέρα από αυτήν της Κομποστέλα για τη συμφωνία με τον Ντομίνγκεθ, ενώ έγινε γνωστό το ενδιαφέρον για τον τερματοφύλακα Βλάντιμιρ Μπάγιτς (έχει αναφερθεί και το όνομα του Ταΐρη). Από εκεί και πέρα θα γίνουν και δοκιμές (όπως των αδερφών Κυρίτση που αναφέραμε στο χθεσινό ρεπορτάζ).

Από εκεί και πέρα, οι κρούσεις που έχουν γίνει είναι αρκετές, ενώ πρόκειται για παίκτες με εμπειρία τόσο από τη SL2 όσο και από την πρώτη κατηγορία. Άλλωστε, ο Αλέκος Βοσνιάδης δεσμεύτηκε για τη δημιουργία ενός συνόλου που θα κοιτάει στα μάτια κάθε αντίπαλο, έστω και αν η διοίκηση έβαλε χαμηλά τον πήχη, με τον Αλέξη Παπακωνσταντίνου να θέτει ως πρωταρχικό στόχο την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία.

Ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας πάντως, σύντομα αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.