Ο Παύλος Λάσκαρης ο παίκτης που απέκτησε ο Ολυμπιακός Β.

Ο Παύλος Λάσκαρης είναι ο ποδοσφαιριστής που απέκτησε ο Ολυμπιακός Βόλου και στον οποίον αναφερόταν δημοσίευμα του Magnesiasports την Τρίτη.

Ο υψηλόσωμος αμυντικός μέσος (1.87) μπορεί να παίξει και στο κέντρο της άμυνας, αλλά ο Θωμάς Γράφας τον θέλει κυρίως για τον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ο γεννημένος στις 19/3/96 ποδοσφαιριστής έπαιξε για πρώτη φορά σε εθνική κατηγορία στην Τρίγλια Ραφήνας στη Γ’ Εθνική, έχοντας δέκα συμμετοχές τη σεζόν 2014-15, για να ακολουθήσει στην ίδια κατηγορία την επόμενη χρονιά (2015-16) ο Φωστήρας, στον οποίον κατέγραψε 22 συμμετοχές.

Μετά από ένα εξάμηνο χωρίς ν’ αγωνιστεί στον Ηρακλή, που βρισκόταν τότε στη Σούπερ Λιγκ, πήγε τον Ιανουάριο του 2017 στα Χανιά, παίζοντας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος της Football League 18 φορές. Στη Βέροια το 2017-18 στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία κατέγραψε 11 ματς, ενώ η περσινή σεζόν του μοιράστηκε ανάμεσα σε Αιγινιακό (10 παιχνίδια) και Τρίκαλα (11 παιχνίδια). Ο Θωμάς Γράφας γνωρίζει τον παίκτη, αφού όσο έμεινε πέρσι στα Τρίκαλα τον χρησιμοποίησε δύο φορές στα ματς Αήττητος-Τρίκαλα 1-1 και Τρίκαλα Απόλλων Λάρισας 1-1.

Το ρόστερ λοιπόν του Ολυμπιακού αναμένεται να αποτελέσουν οι Μακρυωνίτης, Γιδόπουλος, Ζάχος, Γραικός, Πριόνας, Μπουτζίκος, Μπαρούτας, Μπακουλάτι, Παπαϊωάννου, Βοσνακίδης, Φαζός, Λάσκαρης, Ρόκας, Τσιάρας, Κόλα, Καναβός, Ράντι, Σκοπελίτης, Πόζογλου, Κλεμέντε, Ενγκομπά,  Στεφάνοβιτς, Τζέφερσον, Καρακώστας, Τσίτας, Μαρούδας, Πάσχος μαζί με έναν νέο επιθετικό, που φέρεται να είναι κλεισμένος (Κλεμέντε και Καρακώστας δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.