Όχι στο «φύγετε εσείς να έρθουμε εμείς» στη ΓΣ του Ολυμπιακού Βόλου!

Απών ο Γιώργος Μουλάς- «Σήμερα ο ΝΠΣ είναι, αύριο δεν είναι» από τον Βασίλη Ζαχείλα!

Για εκλογές ετοιμάζεται ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937, πραγματοποιώντας σήμερα το απόγευμα (14/07) την καθιερωμένη απολογιστική του συνέλευση, όπου εγκρίθηκε ο απολογισμός της διοίκησης, αλλά και ο οικονομικός απολογισμός και προϋπολογισμός για τη νέα χρονιά. Ωστόσο στη συνέλευση πέρα από το νυν διοικητικό συμβούλιο και αρκετά μέλη του Ερασιτέχνη, δεν έδωσε το παρών όπως ανέφερε ότι ήθελε να κάνει ο πρώην πρόεδρος του ΑΣ και νυν πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, Γιώργος Μουλάς, ούτε ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος, όπως αναφερόταν αρχικά.

Στον διοικητικό απολογισμό, ο πρόεδρος του ΑΣ, Νίκος Τσεκούρας επιτέθηκε κατά όσων κατηγορούν τη διοίκηση για συρρίκνωση του συλλόγου, τονίζοντας ότι αυτή ήταν που παρέλαβε ουσιαστικά καμένη γη, για να λειτουργούν πλέον αρκετά τμήματα του συλλόγου, με το ποδόσφαιρο βέβαια στην κορυφή, δίνοντας πολλές γραφειοκρατικές και όχι μόνο μάχες. «Όσοι μας κατηγορούν θα πρέπει να δικαιολογήσουν την απουσία τους την τελευταία δεκαετία και να μας πουν τι βοήθεια προσφέρανε στα προβλήματα που έχει ο σύλλογος» σημείωσε μεταξύ άλλων, σημειώνοντας ότι από 80 μέλη ο ΑΣ έφτασε να έχει 400 και πλέον, και εσχάτως 600+ με τις εγγραφές συμβούλων της δημοτικής Αρχής και μελών των οικογενειών τους….

Τόνισε παράλληλα ότι η νυν διοίκηση σέβεται την επιθυμία ορισμένων να ασχοληθούν με τη διοίκηση του συλλόγου αλλά ότι δεν δέχεται το «φύγετε εσείς να έρθουμε εμείς γιατί δεν είστε αρεστοί σε κάποιους». «Όχι κλεφτοπόλεμο και ύπουλα χτυπήματα» είπε επίσης ο κ. Τσεκούρας, ενώ την ίδια στιγμή ως μέλος του ΔΣ ο κ. Αλέκος Μεταφτσής έκανε λόγο τόσο για εσωγενείς όσο και για εξωγενείς εχθρούς!

Πάντως ο κ. Τσεκούρας τόνισε τη συνεισφορά του Ευριπίδη Τσιμπανάκου στην ΠΑΕ σε δύσκολες όπως σημείωσε εποχές.

Η τοποθέτηση Ζαχείλα

Παρών μόνο απ’ όσους έχουν άμεσα ή έμμεσα εκδηλώσει ενδιαφέρον να διεκδικήσουν εκλογή στο ΔΣ του συλλόγου χωρίς να είναι τώρα μέλος του ήταν στη ΓΣ ο Βασίλης Ζαχείλας, που υποστήριξε ότι έχει πληροφορίες ότι αν συνεχιστεί η επικρατούσα κατάσταση στον Ολυμπιακό Βόλου, ο σύλλογος θα γίνει… μικρός και χωρίς μέλλον.

Αυτό αποτέλεσε σύμφωνα με τον ίδιο το κίνητρο ν’ ασχοληθεί με τα διοικητικά του Ολυμπιακού Βόλου «μαζί με κάποιους φίλους του» όπως σημείωσε, για να ερωτηθεί από παρευρισκόμενους ποιοι είναι αυτοί οι φίλοι χωρίς να τους κατονομάζει. Μάλιστα υποστήριξε ότι κατάφερε να αλλάξει το δυσμενές κλίμα με τη δημοτική Αρχή Μπέου(!) μετά τις δημοτικές εκλογές του 2019, όπως και ότι πέτυχε την εγγραφή των μελών της δημοτικής Αρχής στον ΑΣ και την ανανέωση της εγγραφής του δημάρχου. Βέβαια, αρκετά ενδιαφέρον που είπε ήταν το ότι: «Αν συνεχιστεί αυτό το χάλι, δεν θα παίξουμε Νεάπολη φέτος, σας το λέω εγώ»!  Αναρωτήθηκε επίσης αν «είναι κακό να είναι ανάμεσά μας ο δήμαρχος;» για να ακουστεί από τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους ότι ο Αχιλλέας Μπέος είναι άλλη ομάδα (σ.σ. ΝΠΣ Βόλος), με τον Βασίλη Ζαχείλα ν’ απαντά: «Η ομάδα αυτή σήμερα είναι, αύριο δεν είναι»!

Όσον αφορά τις εκλογές, αυτές θα διεξαχθούν σε ημερομηνία που θ’ αποφασίσει και θ’ ανακοινώσει εντός των ημερών η εφορευτική επιτροπή που αποτελείται από τους κκ Γιώργο Κουσιαρή, Απόστολο Έξαρχο, Γιώργο Βαγγίτση, Γιώργο Βογιατζή και αναπληρωματικό τον κ. Δημήτρη Δελημήτρο.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.