Παπαδόπουλος: «H Νίκη θα είναι έτοιμη»

Δηλώσεις, σχετικά με την τριετή πορεία του στην ομάδα της Νίκης και για άλλα θέματα πραγματοποίησε ο τερματοφύλακας των «κυανόλευκων», Κώστας Παπαδόπουλος.

«Είναι τιμή για μένα να είμαι εδώ τόσο καιρό και να συνεισφέρω με κάθε τρόπο, νιώθω ευγνώμων που βρίσκομαι σε μια τόσο ιστορική ομάδα, με ένα φανταστικό λαό που την αγαπάει. Θεωρώ πως, μετά από τρία χρόνια, είναι απόλυτα λογικό να έχω αναπτύξει συναισθήματα για αυτή την ομάδα. Έχω περάσει όμορφες και δύσκολες στιγμές που με έκαναν να δεθώ με αυτήν αρκετά» τόνισε αρχικά.

Για τη σχέση του με τους Κώστα Περιστερίδη και Κώστα Γρηγοριάδη σημείωσε: «Με τον Κώστα Περιστερίδη γνωριστήκαμε φέτος που ήρθε στην ομάδα κι έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Πρόκειται για έναν τερματοφύλακα με παραστάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο κι έχουμε αναπτύξει μεταξύ μας έναν υγιή ανταγωνισμό. Τον προπονητή μου, τον Κώστα Γρηγοριάδη, τον ξέρω από την πρώτη χρόνια που ήρθα στην ομάδα, με έχει βοηθήσει σημαντικά στο να εξελιχθώ σαν τερματοφύλακας. Θεωρώ πως είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές τερματοφυλάκων στην Ελλάδα και χαίρομαι που δουλεύουμε μαζί καθημερινά».

Για τους στόχους της ομάδας σημείωσε: «Με τη διατήρηση του περσινού κορμού, η προσθήκη νέων, ικανών Ελλήνων παικτών και η άφιξη των ξένων, ανέβασε την ποιότητα. Στην προετοιμασία, δουλεύαμε καθημερινά και, μέσα από την σκληρή δουλειά, θεωρώ πως καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο, που μπορεί να κάνει πράξη τους στόχους του και να πρωταγωνιστήσει στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος με καλό ποδόσφαιρο. Βέβαια, είναι πλήγμα για την ομάδα να μην έχει τον κόσμο στο γήπεδο, γιατί η δύναμη της Νίκης, διαχρονικά, ήταν ο κόσμος της, αλλά θεωρώ πως μπορούμε να ανταποκριθούμε, παρά το συγκεκριμένο μειονέκτημα».

Τέλος, στέλνοντας το δικό του μήνυμα στον κόσμο, σημείωσε μεταξύ άλλων: «Πρέπει να τηρούμε τα μέτρα (σσ της καραντίνας) και να μένουμε ασφαλείς. Ελπίζω κι εύχομαι πως θα περάσει όλο αυτό σύντομα και θα επιστρέψουμε όλοι στην καθημερινότητα μας. Η ομάδα δουλεύει ακόμα και μέσα στην καραντίνα και η έναρξη του πρωταθλήματος θα μας βρει έτοιμους να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.