Πιστεύουν ότι ήταν μία κακή παρένθεση στον Ολυμπιακό Βόλου

Ως κακή παρένθεση θεωρούν στον Ολυμπιακό Βόλου την εμφάνιση με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής. Η πίστη όλων μέσα στην ομάδα είναι ότι δε θα επαναληφθεί ανάλογο σκηνικό και πως έγινε, όπως τόνισε και ο αρχηγός Στάθης Ρόκκας στις δηλώσεις του, για πρώτη και για τελευταία φορά,  αλλά φυσικά σημασία έχει να γίνει και πράξη αυτό στην επόμενη αγωνιστική υποχρέωση.

Αυτό ειπώθηκε και στις συζητήσεις μεταξύ παικτών και τεχνικής ηγεσίας στην αποθεραπεία της Κυριακής μετά το παιχνίδι του Σαββάτου, ενώ ακολούθησε ρεπό τη Δευτέρα και οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις στο Πανθεσσαλικό.

Οι άνθρωποι της ομάδας στηρίζουν την άποψη ότι το τελευταίο παιχνίδι ήταν απλώς μία κακή παρένθεση στο γεγονός ότι από το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας μέχρι και την 9η αγωνιστική στο πρωτάθλημα μπορεί να υπήρξαν και κάποιες μέτριες εμφανίσεις, αλλά οι ποδοσφαιριστές δεν είχαν επιδείξει ποτέ τέτοια νοοτροπία, όπως κόντρα στους Καρδιτσιώτες.

Πλέον στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο έχουν … γυρίσει τον διακόπτη και κοιτούν όλοι το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον προτελευταίο Φωκικό στην Άμφισσα. Γι’ αυτήν την αναμέτρηση δεν υπολογίζεται και πάλι ο Σάββας, που κάνει ατομικό πρόγραμμα, ενώ να σημειωθεί ότι, όπως και στον αγώνα με τον Αστέρα Ιτέας, η ομάδα θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «Ναυσικά» από το Σάββατο.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.