Πολλά ονόματα στο τραπέζι για τη θέση του προπονητή της Νίκης Β.

Η Νίκη βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και πολλά ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι είτε από τη μεριά της Νίκης είτε από τη μεριά μάνατζερ, που κάνουν προτάσεις. Αυτό που θέλουν πάντως στη διοίκηση είναι να βρουν έναν προπονητή, ο οποίος να είναι έμπειρος και με όνομα στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Τα σενάρια για δύο προπονητές, που ο ένας έχει περάσει από την τεχνική ηγεσία της Νίκης και ο άλλος ως παίκτης προσκρούουν στο γεγονός ότι και οι δύο βρήκαν πρόσφατα ομάδες, ενώ υπάρχουν κι άλλα γνωστά ονόματα που προτάθηκαν, όπως για παράδειγμα κάποιου που ήταν σε ομάδα Σούπερ Λιγκ την περσινή περίοδο. Να σημειωθεί επίσης ότι εξετάζεται και η περίπτωση του Βολιώτη προπονητή, Κώστα Μπράτσου, που, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, είχε επαφή με άνθρωπο των κυανόλευκων.

Σε κάθε περίπτωση, ένας παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι και η γνώση του νέου προπονητή για το τι σημαίνει Νίκη, αλλά και ο τέταρτος όμιλος της Γ’ Εθνικής και σίγουρα, αν μπορεί να συνδυάσει κι αυτό το στοιχείο, θα είναι θετικό.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.