Πορτογάλος αμυντικός έρχεται για τον Ολυμπιακό Βόλου

Μετ’ εμποδίων η προετοιμασία λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού

Ο κορωνοϊός, δεν λυπήθηκε τον Ολυμπιακό Βόλου και τουλάχιστον επτά παίκτες έχουν μείνει το τελευταίο χρονικό διάστημα εκτός προπονήσεων καθώς νοσούν, με αποτέλεσμα η προετοιμασία να διεξάγεται με το εμποδίων για το σύνολο του Γιώργου βαζάκα, που περιμένει πάντως σήμερα Τρίτη την άφιξη ενός ακόμη παίκτη.

Την ώρα λοιπόν που οι διοικούντες περιμένουν την επιστροφή των παικτών που νόσησαν από κορωνοϊό και βρίσκονται σε καραντίνα, αναγκαστικά κινούνται και για την ενίσχυση της ομάδας, καθώς οι περιορισμοί στις μεταγραφές δεν έχουν αρθεί, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να προχωρήσουν και σε ανανεώσεις συμβολαίων. Έτσι λοιπόν κινούνται με αυτούς τους περιορισμούς στο μεταγραφικό πεδίο, και ήδη έχουν εντοπίσει τον επόμενο παίκτη που θα ενταχθεί στο «ερυθρόλευκο» σύνολο, και μάλιστα στο εξωτερικό.

Ο λόγος για Πορτογάλο αμυντικό όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, χωρίς να έχουν διαρρεύσει περισσότερα, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού Βόλου να κρατούν προς το παρόν κλειστά τα χαρτιά τους. Οι ίδιες πληροφορίες απλά αναφέρουν ότι ο παίκτης είναι κοντά στο να δώσει τα χέρια με τη διοίκηση της βολιώτικης ομάδας, αν δεν το έχει κάνει ήδη…

Αναγκαστικά όμως οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για συμφωνίες και με άλλους παίκτες, οι οποίοι ήδη φαίνεται να τα έχουν βρει με τον Ολυμπιακό Βόλου, με τη διοίκηση να προχωρά σε ανακοινώσεις σύντομα. Προσωρινά έστω οι περισσότεροι παίκτες που δεν είδαν τα συμβόλαια τους να ανανεώνονται εγκαίρως με τον σύλλογο, θα ενταχθούν σε κάποια άλλη ομάδα ίσως και σε τοπικό επίπεδο, και τουλάχιστον κάποιοι από αυτούς όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες και η ΕΠΟ θα επιστρέψουν στον Ολυμπιακό Βόλου.

Από την άλλη, από τη στιγμή που ο νεαρός Αλέξανδρος Χαλάτσης έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της ΑΕΛ, η συμφωνία με τον Ολυμπιακό Βόλου είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί, εκτός και αν προκύψει κάτι άλλο από την πλευρά των διοικούντων… Πάντως, η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου είχε «τρέξει» το εναλλακτικό μεταγραφικό σχέδιο το τελευταίο χρονικό διάστημα, αφού και για τα μέλη της θα ήταν έκπληξη αυτήν τη στιγμή αν γινόταν άρση των περιορισμών στις μεταγραφές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.