Πρόκριση για τον Πύρασο, 6-0 τις Μικροθήβες

Για το κύπελλο ΕΠΣΘ

Χωρίς να δυσκολευθεί σε κανένα σημείο του αγώνα, ο Πύρασος πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΘ, επικρατώντας με το ευρύ 6-0 σε βάρος του ΑΣ Μικροθηβών, ενώ θα κληθεί ν’ αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης Τοξότης Βόλου-Θησέας Αγριάς.

Το 1-0 έγινε στο 10’ από τον Τσότρα μετά από ασίστ του Φουρκιώτη, ενώ το 2-0 στο 25’ από τον Στεργίου. Στο 28’ πάλι είχε σειρά ο Φουρκιώτης μετά από ασίστ του Γκαραβέλα για να σκοράρει για το 3-0.

Στο δεύτερο μέρος και στο 55’ ο Καραγιώργος με ατομική ενέργεια έκανε το σκορ 4-0 ενώ δέκα λεπτά αργότερα  σκόραρε ο Γκαραβέλας για το 5-0 μετά από ασίστ του Καραγιώργου. Τελικά στο 75’ ο Καραγιώργος μετά από ασίστ του Νίνου πέτυχε το δεύτερό του τέρμα για το 6-0 με το οποίο ολοκληρώθηκε το παιχνίδι.

ΑΣ Μικροθηβών: Σχώρης (60’ Τσινής), Γκόλιας, Δράκος (46’ Πορταρίτης), Παπανίκος (67’ Σταφυλάς), Λανάι, Γκαραβέλας Γ., Καλέμι Ν. (60’ Γκαραβέλας Θ.), Σκαρλάτος, Τοκαλής (46’ Κυριέρης), Βέτσικας Ν., Βέτσικας Γ.

Πύρασος Ν. Αγχιάλου: Σαματάς, Χριστοδούλου, Νίνος, Γκάτσιος, Διαμαντένιας (65’ Σταντζούρης), Τσιότρας (65’ Κουτσούκης), Γκαραβέλας, Θεοδωρόπουλος (46’ Μαντζαβίνος), Λουκάι, Φουρκιώτης (46’ Καραγιώργος), Στεργίου (65’ Καραδήμας).

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.