«Πυροσβεστική» παρέμβαση Τσιμπανάκου για το θέμα των ακαδημιών

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μια τηλεφωνική παρέμβαση σε ραδιοφωνική εκπομπή του πρώην πλέον προπονητή των ακαδημιών του Ολυμπιακού Βόλου, Σταύρου Σταμπουλή, σχετικά με την παραίτησή του και τις αιχμές που άφησε μέσω social media, και η συζήτηση που αναπτύχθηκε, προκάλεσε την άμεση τοποθέτηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Ευριπίδη Τσιμπανάκου που τόνισε μεταξύ άλλων ότι η συζήτηση αυτή πρέπει άμεσα να σταματήσει.

«Μην μικραίνετε άλλο τον Ολυμπιακό. Αυτό που γίνεται δεν συμβαίνει ούτε στα τοπικά σωματεία» τόνισε αυστηρά και κατηγορηματικά ο κ. Τσιμπανάκος, στην εκπομπή «Clasico» (Bόλος 9.86), συμπληρώνοντας ότι ενημερώθηκε για επιστολή που είχε στείλει ο κ. Σταμπουλής στη διοίκηση της ΠΑΕ, αλλά είχαν προτεραιότητα εκείνη τη στιγμή άλλα θέματα και η αναζήτηση λύσεων γι’ αυτά. «Θα λάμβανε απάντηση ο κ. Σταμπουλής, όχι με mail αλλά όταν θα βρισκόμουν στον Βόλο, πρόσωπο με πρόσωπο για να μιλήσουμε και να λύσουμε τα προβλήματα εφόσον υπήρχαν. Αλλά μετά τις εισηγήσεις για παίκτες εμείς αποφασίζουμε, εμείς παίρνουμε το ρίσκο και για την επιτυχία και για την αποτυχία» σχολίασε σχετικά, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι και ο νεαρός Καλτσούνας θα υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

«Εμείς προσπαθούμε να συνδέσουμε τα παιδιά από την ακαδημία με την πρώτη ομάδα. Έχουμε κάποια θέματα να υλοποιήσουμε και να ανέβουν κάποια παιδιά στην πρώτη ομάδα. Κανένα πρωτόκολλο δεν λέει ότι θ’ ανέβουν 30 παιδιά. Ο Ολυμπιακός είναι επαγγελματική ομάδα και όχι παιδική χαρά. Καλό είναι όλα αυτά να μην διατυπώνονται στο FB γιατί αυτό που γίνεται είναι καφενείο. Όποιος θέλει μπορεί να κλείνει ένα ραντεβού, όταν θα είμαι στον Βόλο, όπως και ο τεχνικός διευθυντής. Έχουν έρθει παιδιά στην πρώτη ομάδα για προπονήσεις. «Όταν μιλάμε για την ΠΑΕ να είμαστε προσεκτικοί» κατέληξε ο κ. Τσιμπανάκος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.