Σε αναμονή κινήσεων και πρώτης συγκέντρωσης στον Ολυμπιακό Βόλου

Χτίζεται σταδιακά το ρόστερ

Με τα ονόματα διαφόρων παικτών να έχουν έρθει στο προσκήνιο, η λογική λέει ότι οι μεταγραφικές προσθήκες και οι ανανεώσεις στον Ολυμπιακό Βόλου θα γίνουν με επίσημο τρόπο γνωστές, ενόψει και της πρώτης συγκέντρωσης για την ομάδα, που αναμένεται στα τέλη Ιουλίου.

Στα μεταγραφικά, πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο Γιώργος Ζαχαράκης που έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Λάρισας, μετά και την αποχώρηση της ομάδας από τη SL2 και τον υποβιβασμό της στην Α’ ΕΠΣ Λάρισας αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού Βόλου, ωστόσο φέρεται να έχει πρόταση από την Κόρινθο, και πιθανότατα θα καταλήξει εκεί. Από την άλλη, το όνομα του Απόστολου Κοτσιανούλη, 22χρονου μεσοεπιθετικού από τη Λάρισα, προερχόμενου επίσης από τον Απόλλωνα Λάρισας φαίνεται ότι βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού Βόλου.

Πιθανότατα η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Στέλιου Αρσένου για τον Ολυμπιακό Βόλου θα γίνει στις 31 Ιουλίου, χωρίς να αποκλείεται λίγες ημέρες νωρίτερα να πραγματοποιηθούν τα απαραίτητα εργομετρικά. Έτσι, από εκείνο το σημείο και μετά θα αρχίσει το χτίσιμο του Ολυμπιακού Βόλου.

Δεν έχει διευκρινιστεί πάντως, αν η προετοιμασία θα γίνει επί βολιώτικου εδάφους, ή αν η ομάδα, αφού θέλει να κινηθεί σε επαγγελματικά πλαίσια, θα κάνει κάποιο στάδιο της προετοιμασίας της στο Πήλιο ή σε κάποια άλλη περιοχή. Βέβαια, απομένει να διευκρινιστεί και τι θα γίνει με τα γήπεδα για προπόνηση και αγώνες.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.