Σκοπός της Ερασιτεχνικής Νίκης η δημιουργία e-shop με προϊόντα για τα 100 χρόνια

Σκοπός της Ερασιτεχνικής Νίκης είναι το επόμενο διάστημα να δημιουργήσει ένα e-shop  με προϊόντα του συλλόγου, καθώς αποτελεί και επιθυμία όχι μόνο των κυανόλευκων οπαδών, που βρίσκονται στην πόλη στη Μαγνησία, αλλά κι αυτών που είναι μακριά, ακόμη και στο εξωτερικό.

Αυτό βεβαίως δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι η Ερασιτεχνική θα έρθει σε αντίθεση με την ΠΑΕ, που μπορεί, αν το θελήσει να εμπορευτεί τα δικά της προϊόντα, τα οποία θα είναι πιο επώνυμα και πιο ακριβά ενδεχομένως. Η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου σκοπεύει να απευθυνθεί στον κόσμο της ομάδας με προϊόντα πολύ προσιτά οικονομικά. Κυρίως, όμως, θα παραπέμπουν στην επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου, που πλησιάζει σε τέσσερα χρόνια, και θα αναγράφουν Νίκη Βόλου 1924-2024.

Ασφαλώς, τα προηγούμενα χρόνια έχουν γίνει προσπάθειες, που ξεφεύγουν των νόμιμων πλαισίων, να πουληθούν προϊόντα που φέρουν το σήμα της Νίκης Βόλου, εκτός Ερασιτεχνικής και ΠΑΕ.

Αυτό πρέπει να σταματήσει, όπως επισημαίνουν οι άνθρωποι που διοικούν τον σύλλογο, ή να υπάρχει τουλάχιστον μία συνεννόηση με την επίσημη Νίκη. Για να χρησιμοποιηθεί εμπορικά από τον οποιονδήποτε, ακόμη και από την ΠΑΕ, το λογότυπο της Νίκης Βόλου πρέπει να υπάρξει απόφαση του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής.

Μαζί με το ηλεκτρονικό κατάστημα στα σχέδια της «μάνας» Νίκης είναι να δημιουργηθεί και μία μικρή μπουτίκ, για να βλέπει όποιος θέλει τα προϊόντα.

Ανάλογη επιδίωξη έχει η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, αλλά οι σκέψεις αυτές δεν έχουν υλοποιηθεί ακόμη, αφού δεν υπήρχε ο χρόνος για ενασχόληση με ένα τέτοιο ζήτημα. Παράλληλα, είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει και μία συνεργασία με την Ερασιτεχνική, καθώς δεν πρέπει να περάσει από το μυαλό κάποιου ότι θα υπάρξει ο οποιοσδήποτε εμπορικός ανταγωνισμός μεταξύ τους, κάτι που αποκλείεται, αφού οι σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι άριστες.

Το θέμα πάντως θα τεθεί στο τραπέζι ανάμεσα στον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Στέργιο Φάτση, και τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, Αλέξη Παπακωνσταντίνου, μόλις αυτός έρθει στην Ελλάδα από το Λονδίνο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.