Σκούπρας: «Θέλουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου»

Ο Σκούπρας
Το σχόλιο του έμπειρου παίκτη του ΓΣ Αλμυρού

Ο Ολυμπιακός Βόλου ετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον ΓΣ Αλμυρού, που εμφανίζεται φέτος αρκετά ανανεωμένος και ενδυναμωμένος όπως σημειώνουν οι ίδιοι οι «ερυθρόλευκοι» σε ανάρτησή τους στα social media, με αρκετές μεταγραφές το καλοκαίρι. Ένας από τους παίκτες που μπορεί να κάνει τη διαφορά για τον ΓΣ Αλμυρού είναι ο Λαρισαίος Κώστας Σκούπρας, που ξέρει αρκετά καλά και κάμποσους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, και μέσω του «Magnesiasports» εύχεται να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος.

«Γίνεται μια καλή προσπάθεια στον Αλμυρό. Η ομάδα μέρα με τη μέρα βελτιώνεται, παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και θέλει να δώσει και έχει δώσει και ευκαιρίες  σε νεαρά παιδιά. Παράλληλα θέλει να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται» αναφέρει αρχικά ο έμπειρος μέσος.

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου σημειώνει: «Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, με μια ομάδα ιστορική, με πολύ κόσμο στο πλευρό της που τη στηρίζει, ενώ έχει υψηλούς στόχους! Τη σεβόμαστε, όπως κάθε ομάδα άλλωστε, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να δείξουμε στο γήπεδο αυτά που δείχνουμε και δουλεύουμε στις προπονήσεις, για να βγει το καλύτερο αποτέλεσμα για μας. Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι, να το ευχαριστηθεί ο φίλαθλος κόσμος, και ο καλύτερος ας κερδίσει!».

Πάντως, δεν μπορεί κανείς να μην παρατηρήσει ότι και στον Αλμυρό φέτος και στον Ολυμπιακό Βόλου αρκετοί παίκτες έχουν ποδοσφαιρική προϋπηρεσία σε ομάδες του Νομού Λάρισας. Ο Σκούπρας σχετικά μ’ αυτό τόνισε ότι: «Το γεγονός ότι γνωρίζονται ποδοσφαιρικά πολλά παιδιά από τη Λάρισα σίγουρα κάνει πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι, γιατί υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός. Αλλά έτσι κι αλλιώς ένα τέτοιο παιχνίδι με δυο ποιοτικές ομάδες είναι αρκετά ενδιαφέρον από μόνο του»!

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.