Στάση αναμονής στον ΓΣ Αλμυρού

Με τον Ζήση Ντελόπουλο να έχει τονίσει από την πλευρά του ότι αν δεν υπάρξουν αλλαγές στις εθνικές κατηγορίες ποδοσφαίρου ώστε να υπάρχει καλύτερη προοπτική για τον ΓΣ Αλμυρού, τότε θα τεθεί εν αμφιβόλω η δραστηριοποίησή του και πάλι στα κοινά της ομάδας, τα μέλη του συλλόγου περιμένουν τις εξελίξεις, ώστε να ακολουθήσουν μετά από αυτές οι απαραίτητες κινήσεις.

Ήδη πάντως κάποιοι παίκτες όπως ο Ηλιόπουλος και ο Λέτσο ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από την ομάδα, ενώ δεν αποκλείεται και η συνέχεια σ’ αυτές τις αποχωρήσεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η ομάδα μένει χωρίς βάσεις…

Στάση αναμονής εξάλλου διατηρεί και ο τεχνικός του συλλόγου, Αλέξανδρος Κούρτογλου, που αποτέλεσε έναν από τους βασικούς πυλώνες της προσπάθειας που έγινε στην ομάδα επί Ζήση Ντελόπουλου για να κάνει ουσιαστικά πρωταθλητισμό στον δεύτερο γύρο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας φέτος και να φτάσει στην παραμονή. Αυτή τη στιγμή δεν προεξοφλεί και ο ίδιος τίποτε, αφού θεωρεί όπως τονίζει ότι είναι πολύ νωρίς για τη λήψη οποιασδήποτε απόφασης.

Ειδικά από τη στιγμή που όλα σχεδόν τα σενάρια είναι συζητήσιμα, αποφάσεις ακόμη με οριστικό χαρακτήρα δεν λαμβάνονται σχεδόν από καμία πλευρά. Οι περισσότεροι τουλάχιστον θεωρούν ότι είναι πολύ πρόωρο να μιλήσει κανείς για το οτιδήποτε, ελπίζοντας ότι το μέλλον θα φέρει θετικές ειδήσεις για την ομάδα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.