Στάθης Ρόκας και Νίκος Τσεκούρας υποψήφιοι πρόεδροι για τον ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937

Με τη διαδικασία κατάθεσης υποψηφιοτήτων να ολοκληρώνεται σήμερα

Ενώ σήμερα ολοκληρώνεται η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για το νέο ΔΣ του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937, το όνομα του Στάθη Ρόκα έρχεται στο προσκήνιο για τη θέση του προέδρου, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και γενικό αρχηγό-διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος να έχει ήδη καταθέσει την υποψηφιότητά του, κάτι που επιβεβαίωσε και ο επικεφαλής του τμήματος, Γιάννης Παπαδόπουλος με ραδιοφωνικές του δηλώσεις.

Άλλωστε, ήδη από την περασμένη Παρασκευή 7 Ιουνίου το «Magnesiasports» σε σχετικό άρθρο του έκανε λόγο με βάση ασφαλείς πληροφορίες για «άτομο που έχει γνώση τόσο του τοπικού και όχι μόνο ποδοσφαίρου όσο και του οργανισμού του Ολυμπιακού Βόλου, με τον οποίο έχει συνδεθεί εδώ και πολλά χρόνια και με διακριτή μάλιστα παρουσία». Οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται λοιπόν με τον Στάθη Ρόκα να διεκδικεί να είναι επικεφαλής του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου.

Δεν θα είναι η μόνη ωστόσο υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου. Ο Νίκος Τσεκούρας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον προεδρικό θώκο, ενώ βάσει των όσων λέγονταν το προηγούμενο διάστημα ίσως να μην αναμενόταν να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα. Όμως να που τα δεδομένα αλλάζουν και ο απερχόμενος πρόεδρος θα είναι εκ νέου υποψήφιος διεκδικώντας να παραμείνει στη θέση του για μία ακόμη θητεία.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.