Σταυράκης στο «Μagnesiasports»: «Η Δήμητρα διεκδικεί σε κάθε αναμέτρηση τους τρεις βαθμούς»

Τον ΠΟ Ελασσόνας ετοιμάζεται να υποδεχθεί η ομάδα της Ευξεινούπολης

Η παρουσία του Άγγελου Σταυράκη κάτω από τα δοκάρια της Δήμητρας Ευξεινούπολης προσδίδει σταθερότητα στους «πράσινους» του Στέλιου Αρσένου, καθώς όσες φορές έχει αγωνιστεί φέτος η ομάδα του παίρνει βαθμούς. Το ίδιο έγινε και στο ντέρμπι της Μαγνησίας την περασμένη Κυριακή στην Αγριά απέναντι στον Θησέα, ενώ το ίδιο θέλουν τα μέλη της ομάδας και απέναντι στον ΠΟ Ελασσόνας, τον οποίο η Δήμητρα υποδέχεται σήμερα Τετάρτη στο πλαίσιο της 10ης εξ αναβολής αγωνιστικής.

Μιλώντας στο «Magnesiasports», o Άγγελος Σταυράκης αναφέρθηκε αρχικά στο παιχνίδι με τον Θησέα, εκτιμώντας ότι και η ομάδα της Αγριάς θα καταφέρει να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία, ενώ για τη Δήμητρα ανέφερε ότι στόχος παραμένει σε κάθε παιχνίδι η κατάκτηση βαθμών. «Ήταν ένα τοπικό ντέρμπι στο οποίο καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που είναι πολύ σημαντικοί και μας δίνουν και ψυχολογία για τη συνέχεια. Ο Θησέας Αγριάς έδειξε ότι είναι μία δυνατή ομάδα που θα παλέψει και πιστεύω ότι θα εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία» τόνισε συγκεκριμένα, για να συμπληρώσει: «Από την πλευρά μας, είτε αγωνιζόμαστε εντός ή εκτός έδρας έχουμε ως στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών, διαθέτοντας φυσικά την ομάδα για να διεκδικούμε κάτι τέτοιο».

Η Δήμητρα λοιπόν υποδέχεται τον φιλόδοξο ΠΟ Ελασσόνας αύριο Τετάρτη στις 15:00, με στόχο τη νίκη. «Σίγουρα θέλουμε να εκμεταλλευτούμε και τον παράγοντα έδρα απέναντι στον ΠΟ Ελασσόνας, διεκδικώντας τους τρεις βαθμούς που θα μας πλασάρουν πιο ψηλά στη βαθμολογική κατάταξη. Οι βαθμοί αυτοί βέβαια θα βελτιώσουν περισσότερο την ψυχολογία μας, προσθέτοντας στη συλλογή μας τρεις επιπλέον βαθμούς την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Αετό Μακρυχωρίου (σ.σ. έχει αποσυρθεί και η Δήμητρα θα πάρει τη νίκη άνευ αγώνος)» σημείωσε ο τερματοφύλακας των «πρασίνων».

Ο ίδιος πάντως υπογραμμίζει ότι το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη μπροστά του. «Δεν ξεχνούμε άλλωστε ότι με μία νίκη μπορείς να φτάσεις πιο ψηλά αλλά και με μία ήττα να βρεθείς στη ζώνη του υποβιβασμού, αφού οι βαθμολογικές διαφορές είναι μικρές. Στόχος μας λοιπόν απέναντι στον ΠΟΕ είναι η νίκη» κατέληξε ο Άγγελος Σταυράκης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.