Στην τελική ευθεία για Κύπρο και Κόσοβο

Ετοιμάζεται η Εθνική Ελλάδας-Έφτασε και η αποστολή της Κύπρου

Έχοντας ήδη αφιχθεί στον Βόλο, η Εθνική Ελλάδας πλέον προετοιμάζεται για τους αγώνες του Nations League με Κύπρο και Κόσοβο, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο μεθαύριο Πέμπτη 9 Ιουνίου και Κυριακή 12 του μηνός αντίστοιχα, τη στιγμή που οι Βολιώτες και γενικότερα Μάγνητες και Θεσσαλοί της επιφυλάσσουν θερμό καλωσόρισμα αλλά και ένθερμη υποστήριξη.

Ανάλογη πάντως είναι και η… κινητοποίηση των Κυπρίων που διαμένουν στη Θεσσαλία, θέλοντας να δημιουργήσουν τη δική τους κερκίδα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με το μεθαυριανό παιχνίδι (21:45) να προμηνύεται σίγουρα ενδιαφέρον.

H Εθνική εδρεύει στην Πορταριά όπου και πραγματοποιεί τις προπονήσεις της, ενώ σήμερα το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του ομοσπονδιακού προπονητή Γουστάβο Πογέτ, και για το απόγευμα αυτή του ομολόγου του στον πάγκο της Εθνικής Κύπρου του Έλληνα Νίκου Κωστένογλου (έχει διατελέσει και προπονητής της ΑΕΚ και της ΑΕ Λάρισας), με τον Μίλτο Ζιάκα να είναι ο άμεσος συνεργάτης του.

Φαβορί είναι μεν η Ελλάδα στην αναμέτρηση, και η ψυχολογία των Ελλήνων διεθνών είναι ανεβασμένη μετά τα «διπλά» απέναντι σε Β. Ιρλανδία και Κόσοβο, ωστόσο είναι δεδομένη και η επιβάρυνση των παικτών από τις υποχρεώσεις που είχαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, οπότε χρειάζεται και η κατάλληλη διαχείριση.

Από την άλλη, αξίζει να σημειωθεί ότι το μεσημέρι της Τρίτης (07/06) η αποστολή της Εθνικής Κύπρου έφτασε και αυτήν στον Βόλο και συγκεκριμένα στον Αερολιμένα της Νέας Αγχιάλου, για να προπονηθεί στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου το απόγευμα.

Η άφιξη της αποστολής της Εθνικής Κύπρου στη Νέα Αγχίαλου. Πηγή: Kerkida.net.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.