Τέλος ο Γιασσάρης από τη Νίκη, δίδυμο στον πάγκο Στρατίκης-Νάνης

Με προπονητικό δίδυμο τους Σπύρο Στρατίκη και Παναγιώτη Νάνη θα πορευθεί από δω και στο εξής η Νίκη Βόλου στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής μπάσκετ ανδρών, με τον Γρηγόρη Γιασσάρη να αποτελεί παρελθόν μετά τη λύση συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Σπύρος Στρατίκης ήταν μέχρι πρότινος ο άμεσος συνεργάτης του Λαρισαίου τεχνικού και πλέον θα αποτελέσει τον πρώτο προπονητή, ενώ ο Παναγιώτης Νάνης θα είναι το δεξί του χέρι, έχοντας αποκτήσει πρόσφατα πτυχίο προπονητή Γ’ κατηγορίας.

Η ανακοίνωση για τον Γρηγόρη Γιασσάρη:

“Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γρηγόρη Γιασσάρη. Η απόφαση αυτή πάρθηκε κοινή συναινέσει μετά από συνάντηση των δύο πλευρών σε πολύ φιλικό κλίμα. Τον ευχαριστούμε για τη συνεισφορά του, του ευχόμαστε από καρδιάς καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα και παράλληλα ό,τι καλύτερο σε προσωπικό επίπεδο”.

Η ανακοίνωση για τους Στρατίκη και Νάνη:

“Νέο προπονητικό δίδυμο στη Νίκη Βόλου, μετά τη λύση συνεργασίας με τον Γρηγόρη Γιασσάρη. Τη θέση του πρώτου προπονητή της ομάδας μας αναλαμβάνει ο Σπύρος Στρατίκης με άμεσο συνεργάτη του τον Παναγιώτη Νάνη”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.