Θέλει το 2/2 η Νίκη απέναντι στον Ναύαρχο Βότση

Για τη 2η αγωνιστική της Β' Εθνικής

Η πρεμιέρα της Β’ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ έφερε αρκετές συγκινήσεις στο παρκέ, με τους παίκτες της Νίκης Βόλου να παλεύουν απέναντι στον Πρωτέα Γρεβενών και ν’ αφήνουν υποσχέσεις για τη συνέχεια, που ακολουθεί αύριο Σάββατο.

Η Νίκη προέρχεται από το θετικό αποτέλεσμα και θέλει αύριο στις 18:00 να επαναλάβει το ίδιο στην έδρα του Ναυάρχου Βότση Θεσσαλονίκης, σε μία ακόμη δυνατή αναμέτρηση.

Η αποστολή της Νίκης Βόλου αναχωρεί αύριο το μεσημέρι για τη Θεσσαλονίκη, με τον αντίπαλο Ναύαρχο Βότση να είναι τόσο γνωστός όσο και άγνωστος… Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα νεανικό σύνολο, όπως έχουν τονίσει και οι «κυανόλευκοι», που θέλει προσοχή, προερχόμενο και αυτό από νίκη και εκτός έδρας μάλιστα, αφού πέρασε από το γήπεδο του ΑΓΣ Ιωαννίνων 53-69. Μάλιστα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρέθηκε από το… παραθυράκι στη Β’ Εθνική φέτος, αφού κλήθηκε να καλύψει τη θέση που προέκυψε από τη συνεργασία Αιόλου-Γόμφων και Ικάρων Τρικάλων.

Οι «κυανόλευκοι» ταξιδεύουν με τις γνωστές απουσίες στη Θεσσαλονίκη, καθώς Τεσμετζίδης και Σπανόπουλος συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.