Θέλει να είναι έτοιμη για τους πέντε αγώνες σε 19 μέρες

Η Νίκη ξεπέρασε έστω και με άγχος και μπόλικο καρδιοχτύπι το εμπόδιο του Απόλλωνα Μακρυχωρίου, που κανείς δεν περίμενε ότι θα προβάλει τόσο ισχυρή αντίσταση στην ομάδα του Γιώργου Κούτση και όλοι πλέον στο κυανόλευκο στρατόπεδο έχουν το μυαλό τους στο δύσκολο διάστημα που θα ακολουθήσει με συνεχόμενους αγώνες.

Η Νίκη αρχής γενομένης από το Σάββατο 27 Οκτωβρίου έως την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου έχει να δώσει πέντε ματς μέσα σε 19 μέρες, αφού στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος προστίθενται αυτές του Κυπέλλου Ελλάδος και του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ. Αυτό προϋποθέτει αν μη τι άλλο πολύ καλή διαχείριση του ρόστερ με αξιοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων παικτών μέσω του rotation, αφού είναι αδύνατον οι ίδιοι ποδοσφαιριστές να βγάλουν ένα απαιτητικό πρόγραμμα σε σύντομο διάστημα.

Σκοπός φυσικά είναι στις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος, εκεί που πέφτει το κύριο βάρος και ενδιαφέρον, να υπάρχει η απαραίτητη φρεσκάδα, χωρίς φυσικά να υποτιμώνται οι άλλοι δύο θεσμοί, αφού η Νίκη πρέπει να διεκδικεί την καλή παρουσία παντού. Βέβαια, μέσα στην ομάδα θεωρούν ότι αποτελούν ένα καλογυμνασμένο σύνολο, που έχει δουλέψει σωστά στην προετοιμασία, οπότε δε θα έχουν πρόβλημα να αντεπεξέλθουν, ενώ αρκετοί ποδοσφαιριστές πιστεύουν ότι οι συνεχόμενες υποχρεώσεις βοηθούν, για να κρατιούνται σε ένα καλό ρυθμό, με τη συνδρομή ασφαλώς και της σωστής αποθεραπείας.

Οι κυανόλευκοι ξεκινούν το Σάββατο 27 Οκτώβρη το μίνι Γολγοθά τους με ταξίδι στην Ιτέα για το έκτος έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα, ο οποίος δεν έχει ξεκινήσει καλά και θα έχει στον πάγκο του νέο τεχνικό τον Παρασκευά Ανδράλα, σε έναν αγώνα που σίγουρα έχει τη δική του ιδιαιτερότητα, αφού πέρα από το γεγονός ότι και οι γηπεδούχοι παίζουν «τελικό» και θα έχει αλλάξει η ψυχολογία τους με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, υπάρχει το προηγούμενο της μεγάλης περσινής διαμάχης και άπαντες γνωρίζουν ότι θα πρέπει να περάσουν από μία σκληρή έδρα.

Η συνέχεια θέλει τους κυανόλευκους να ταξιδεύουν στο Ηράκλειο, για να παίξουν την Τρίτη 30 Οκτώβρη  στο Γεντί Κουλέ με τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος στο μοναδικό ματς που είναι μακριά από το Πανθεσσαλικό. Ακολούθως, η Νίκη θα υποδεχθεί ως γηπεδούχος στο Πανθεσσαλικό τον Ολυμπιακό Βόλου για το πρωτάθλημα, ξέροντας ότι πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει, ενώ στις 11 Νοέμβρη θα επισκεφτεί το ΔΑΚ Καρδίτσας για το διπλό απέναντι στην τελείως αποδυναμωμένη Αναγέννηση Καρδίτσας.

Τρεις μέρες αργότερα, στις 14 Νοέμβρη, η ομάδα του Γιώργου Κούτση, θα πρέπει να αντιμετωπίσει σε μόνο αγώνα για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ (φάση των οκτώ) τον Ολυμπιακό Βόλου, που αυτή τη φορά θα είναι γηπεδούχος.

Σε ό,τι αφορά την προπόνηση της Τρίτης, έγινε στο “Π. Μαγουλάς”. Ο Παπαδήμας ακολούθησε πιο συντηρητικό πρόγραμμα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Ο δεξιός μπακ και στόπερ της Νίκης έχει μία κάκωση στη φτέρνα και δεν μπορεί να πατήσει το πόδι του κανονικά κι αυτή ήταν η αιτία που αποκλείστηκε και από την αποστολή της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.