Το θολό τοπίο βάζει εμπόδια στον Ολυμπιακό Βόλου…

Το θολό τοπίο των κατηγοριών συνεχίζει να επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τον Ολυμπιακό Βόλου, με τα μέλη της διοίκησης να προσπαθούν να προετοιμαστούν για κάθε ενδεχόμενο, θέλοντας παράλληλα να οριστικοποιήσουν δεδομένα και πρόσωπα στην ομάδα και στην ΠΑΕ.

Οι επαφές με τον Γιώργο Βαζάκα είχαν θετικό φινάλε, ωστόσο φαίνεται ότι η λύση αυτή για την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετατρέπεται σε εναλλακτική, και οι επαφές θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες. Άλλωστε, Παπαματθαιάκης, Αρναούτης και Αμανατίδης βρέθηκαν προσφάτως στο «μικροσκόπιο» της διοίκησης, ενώ έπεται συνέχεια και σε ό,τι αφορά τις ανανεώσεις συμφωνιών με παίκτες.

Όσο όμως παραμένει θολό το τοπίο για την κατηγορία, τόσο καθυστερούν κάποια πράγματα. Άλλωστε ο οικονομικός προϋπολογισμός εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό και από το αν η προσπάθεια της νέας χρονιάς θα γίνει σε επίπεδο δεύτερης ή τρίτης εθνικής…

ΓΣ στη Διοργανώτρια Αρχή

Τη διεξαγωγή της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης στις 7 Ιουλίου ανακοίνωσε η SL2-FL. Το κύριο θέμα συζήτησης θα είναι η τροποποίηση του καταστατικού σε ό,τι αφορά τη θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου, ώστε από διετής που είναι μέχρι τώρα να γίνει τετραετής, στα πρότυπα της ΕΠΟ δηλαδή.

Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης συμπεριλαμβάνεται και ο διοικητικός – οικονομικός Απολογισμός περιόδου 2019-2020.

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η Συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου στις 8 Ιουλίου 2020 και ώρα 14.00 στον ίδιο χώρο και με τα ίδια Θέματα Ημερήσιας Διάταξης, οπότε και θεωρείται ότι βρίσκεται σε απαρτία, ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων μελών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.