Το ξεκίνημα με το δεξί φέρνει κέρδη για τον Ολυμπιακό Βόλου

ΦΩΤΟ: edessaikoskosmos.gr
Eπόμενη αναμέτρηση με τον Δωτιέα Αγιάς

Με το δεξί ξεκίνησε τους αγώνες του το 2023 ο Ολυμπιακός Βόλου που πήρε το πρώτο του διπλό κερδίζοντας 1-2 τον Εδεσσαϊκό για την 8η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, χάρη στα τέρματα που σημείωσαν το 16΄ο Φώτης Καρατσόλης και στο 24΄ο Φίλιππος Σκοπελίτης, χαρίζοντας τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στο σύνολο του Σάκη Θεοδοσιάδη.

Ο Εδεσσαϊκός κατάφερε να μειώσει στο 55΄με τον Ιωάννου να έχει υπεροχή στο δεύτερο μέρος, με τον Ολυμπιακό πάντως να χάνει μια μεγάλη ευκαιρία στο 79′ με τον Καρατσόλη και να κρατά ως το τέλος το υπερπολύτιμο 1-2, αναζητώντας τώρα λύσεις στο μεταγραφικό πεδίο αλλά και ηρεμία προκειμένου ν’ αφοσιωθεί στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Είναι λογικό άλλωστε ότι αυτή η επικράτηση βελτιώνει και την ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Eπόμενος αντίπαλος ο Δωτιέας Αγιάς, μία ομάδα που το καλοκαίρι δεν ήταν καν σίγουρο ότι θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αλλά έχει πάρει ήδη τρεις νίκες και μία ισοπαλία, σε οκτώ αγωνιστικές. Σ’ αυτό το σημείο έρχεται εύλογα το ερώτημα τι θα γίνει με το γήπεδο, αφού και η Νίκη Βόλου παίζει εντός έδρας την ερχόμενη αγωνιστική, αλλά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου έχουν τη διαβεβαίωση ότι θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν κανονικά τη Νεάπολη, αφού οι «κυανόλευκοι» αγωνιστούν στο Πανθεσσαλικό με αντίπαλο τον Θεσπρωτό.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.