Βόκολος: «Το παιχνίδι κρίθηκε στο πάθος και στη δύναμη»

Δεν είχε να πει πολλά ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Λεωνίδας Βόκολος, μετά τη βαριά ήττα της ομάδας του με 4-0 από τον Ιάλυσο.

«Μια βδομάδα για εμάς αρκετά δύσκολη, με αρκετά προβλήματα αγωνιστικά. Αλλά αυτό εννοείται ότι δεν το λέω ως δικαιολογία. Νομίζω ότι δεν έχουμε να πούμε πολλά πράγματα για το παιχνίδι. Να πούμε συγχαρητήρια στον Ιάλυσο γιατί ήταν η ομάδα που ήθελε μέσα στο γήπεδο περισσότερο το παιχνίδι και το έδειξε» δήλωσε αρχικά ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» για να συμπληρώσει: «Είχα μιλήσει στους παίκτες μου πριν το παιχνίδι και τους είχα πει ότι σ’ αυτά τα γήπεδα και σ’ αυτές τις συνθήκες τα στοιχεία που επικρατούν είναι το πάθος, η δύναμη, και σαφώς αν μιλήσουμε και τακτικά, νομίζω ότι θα πήγαινε στις στημένες φάσεις. Ο Ιάλυσος ήταν πιο δυνατός από εμάς στις μονομαχίες και δικαίως εκεί κάπου στο πρώτο ημίχρονο τα πράγματα τελειώσανε μετά το 3-0, με στημένες φάσεις. Από εκεί και πέρα προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι για να τελειώσει».

Από πλευράς παικτών ο Παύλος Μητρόπουλος σημείωσε: «Το παιχνίδι κρίθηκε ξεκάθαρα στο πάθος και στη δύναμη. Τα παιδιά του Ιάλυσου έδειξαν μεγαλύτερο πάθος και θέληση για τη νίκη. Εκεί θα πήγαινε και το ξέραμε, εμείς δεν το βγάλαμε, τα παιδιά του Ιάλυσου το έβγαλαν και πήραν μια μεγάλη και δίκαιη νίκη. Εμείς πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να παίξουμε μετά σε ένα ντέρμπι της πόλης που είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε. Τέτοιες ήττες σε κάνουν να αισθάνεσαι άσχημα αλλά πρέπει να σηκώσεις κεφάλι και να γίνεις πιο δυνατός μέσα από αυτές».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.