Ξεκίνημα αύριο για τον Α.Σ. Βόλος 2004

Πρεμιέρα εντός έδρας με την Καστοριά για το γυναικείο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Α΄Εθνικής

Μετά από απουσία 4 χρόνων, η ομάδα του ΑΣ ΒΟΛΟΣ 2004 επιστρέφει φέτος στην Α’ Εθνική, και ξεκινάει από αύριο -20 Νοεμβρίου – τις υποχρεώσεις της, υποδεχόμενη την ομάδα της Καστοριάς, στο ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ. Η ομάδα ολοκλήρωσε την μακρά (τρίμηνη) προετοιμασία της, λόγω των συνεχών αναβολών στην έναρξη του πρωταθλήματος και περιμένει με ανυπομονησία το αυριανό παιχνίδι.

Ο Βόλος 2004 στην Α’ Εθνική έχει στον όμιλό του άλλες τρεις Θεσσαλικές ομάδες τις Ελπίδες Καρδίτσας, την ΑΕ Λάρισας και τα Τρίκαλα 2011, τον μόνιμο πρωταθλητή ΠΑΟΚ και ακόμη τον Άρης Θεσσαλονίκης, τις Άβαντες Χαλκίδας και την Καστοριά που είναι και η πρώτη αντίπαλος (20/11, 15:00, βοηθ. ΕΑΚ)

Η φιλοξενούμενη ομάδα της Καστοριάς πραγματοποίησε μια καλή πορεία την περσινή χρονιά στην Α’ Εθνική ενώ ενισχύθηκε με σημαντικές μεταγραφές φέτος. Έτσι αναμένεται ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, αφού και η ομάδα μας, ενισχύθηκε φέτος και παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα είναι έτοιμη για την πρεμιέρα.

Η τελευταία προπόνηση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής και μετά την ολοκλήρωση της, η προπονήτρια Έλενα Κουσκούνη επέλεξε τις παρακάτω παίκτριες:

Kaas, Τσιλίκα, Βέτσικα, Γρηγοριάδη, Ιωακειμίδου, Κέκου, Σύρμου, Παπαδοπούλου, Ζήγρα, Νέννε, Γκέκα, Καρακάνα, Νάνου, Κοκμοτού, Αναγνώστου, Κιάρη, Σιέχου, Σαρρηγιάννη, Κατσιγιάννη, Νικοπούλου

Στην Κυριακάτικη (20/11) πρεμιέρα θα γίνουν τα ματς: ΠΑΟΚ-ΑΕ Λάρισας,  Άβαντες Χαλκίδας-Ελπίδες Καρδίτσας, Τρίκαλα 2011-Άρης, ενώ στο Βόλο στο ματς της ομάδας της Έλενας Κουσκούνη με την Καστοριά στις 3:00 μμ διαιτητής ορίστηκε η Αλεξάνδρα Δεληγιάνη και οι Διχρής Δημήτριος και Βαλωτής Θωμάς της ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.

Ο ΑΣ ΒΟΛΟΣ 2004 με ανακοίνωση του “καλεί όλους τους φίλους της ομάδας, του γυναικείου και ευρύτερα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου να έρθουν στο γήπεδο και να ενισχύσουν τις προσπάθειες των παικτριών, και την ομάδα να πάρει το θετικό αποτέλεσμα..”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.