Υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Β’ με φόντο τον Μακεδονικό η Νίκη Βόλου

Προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της Super League 2

Χωρίς διάθεση να χαθεί χρόνος, η Νίκη Βόλου επέστρεψε στη βάση της από την Κρήτη όπου γνώρισε οδυνηρό αποκλεισμό από τον ΑΟ Αγίου Νικολάου στο κύπελλο Ελλάδας, και πλέον συνεχίζει την προετοιμασία με φόντο το πρωτάθλημα και την έναρξή του στις 6 Νοεμβρίου, και με προγραμματισμένο το φιλικό της Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β’.

Τουλάχιστον τα προβλήματα περιορίζονται στην περίπτωση του Χοσέτε Μιράντα, καθώς ο διεθνής με την Ισημερινή Γουινέα ταλαιπωρείται από θλάση και δεν θα παίξει στο φιλικό με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή της ομάδας Αλέκου Βοσνιάδη και των υπόλοιπων μελών του τεχνικού επιτελείου, και όλοι συμμετείχαν κανονικά στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (13/10), που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης Βόλου.

Υπενθυμίζεται ότι στον ίδιο αγωνιστικό χώρο θα διεξαχθεί και το φιλικό παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β’, ένα σύνολο που η Νίκη Βόλου θα βρει μπροστά της στο πρωτάθλημα της Super League 2, καθώς θα τον υποδεχθεί για τον πρώτο γύρο στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής. Ωστόσο αυτό που προέχει τώρα είναι η έναρξη, με την αρχή να γίνεται με αντίπαλο τον Μακεδονικό εντός έδρας.

Το πρόγραμμα από εκεί και πέρα μόνο βατό δεν είναι για τους «κυανόλευκους», αφού έρχονται αρκετά ντέρμπι στο προσκήνιο και μάλιστα θεσσαλικά… Για τη δεύτερη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει τη Βέροια εντός έδρας, και για την τρίτη ημέρα του πρωταθλήματος την ΑΕ Λάρισας εκτός έδρας, ομάδα φιλόδοξη για άνοδο και φέτος. Την 4η αγωνιστική επιστρέφει στον Βόλο η Νίκη για να υποδεχθεί τον υπολογίσιμο Απόλλωνα Πόντου, που απέκλεισε προσφάτως την Αναγέννηση Καρδίτσας από τη συνέχεια του κυπέλλου Ελλάδας, ενώ οι «κυανόλευκοι» θα φιλοξενηθούν από τους Καρδιτσιώτες για την 5η αγωνιστική!

Όπως διαπιστώνει κανείς, τα πρώτα παιχνίδια, που κρίνουν σε έναν σημαντικό βαθμό την πορεία μιας ομάδας, μόνο με εύκολους αντιπάλους δεν είναι… Αλλά όλοι καλούνται να είναι έτοιμοι για το καλύτερο…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.