Ένας Λαρισαίος στις «Άγριες Μέλισσες»

Μεγάλωσε στην Αθήνα αλλά κατάγεται από το νομό Λάρισας και συγκεκριμένα από τα Φάρσαλα, όμως οι σχέσεις του με την ιδιαίτερή του πατρίδα είναι πολύ στενές και δεν ξεχνάει να επιστρέφει πίσω στις ρίζες του για να αναζωογονείται η ψυχή του.

Ο Γιώργος Αγγελακόπουλος χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως βοηθητικό ηθοποιό και μετράει πολλές συμμετοχές σε πολλά γνωστά και πολύ επιτυχημένα σήριαλ της ελληνικής τηλεόρασης. Έχει κάνει πολλά περάσματα από σειρές με πρωταγωνιστές σπουδαίους ηθοποιούς από τους οποίους αρέσκεται στο να ρουφάει σαν σφουγγάρι πράγματα από εκείνους, καθώς ο 27χρονος Γιώργος σκοπεύει να ασχοληθεί πια επαγγελματικά με την υποκριτική.

Δεν θα μπορούσε ως Λαρισαίος να μην λάβει μέρος και στην νο1 ελληνική σειρά που ξεχώρισε τα τελευταία δύο χρόνια, τις «Άγριες Μέλισσες» η οποία άλλωστε υποτίθεται ότι διαδραματίζεται σε χωριό της Λάρισας.

Ο Γιώργος Αγγελακόπουλος μιλώντας στο onlarissa.gr, αναφέρει: “Είμαι κάτοικος Αθηνών και έχω μεγαλώσει στην πρωτεύουσα, αλλά προτεραιότητά μου είναι να επισκέπτομαι όσο πιο συχνά μπορώ τα Φάρσαλα. Είμαι βοηθητικός ηθοποιός σε διάφορα γνωστά σήριαλ, ενώ έχω κάνει και κάποια διαφημιστικά».

Ποια είναι όμως η εμπειρία του από την συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες»; «Είναι μια τέλεια εμπειρία. Όλοι οι συνεργάτες είναι καταπληκτικοί. Έχω κάνει 7 επεισόδια μέχρι τώρα και υποδύομαι έναν αστυνομικό».

Όμως οι συμμετοχές του σε σειρές έχουν ξεκινήσει χρόνια πριν παρά το νεαρό της ηλικίας του: «έχω λάβει μέρος επίσης τις σεζόν 2013-2015 στα «Κλεμμένα Όνειρα», στον «Σιωπηλό Δρόμο» και πρόσφατα στην «Έξαψη» του ΜΕGΑ, στο «Παρουσιάστε» (ως φαντάρος) και στο «Φαμίλια» του ΑΝΤ1 και πιο παλιά (σαν πελάτης» στο «Καφέ της Χαράς) επίσης του ΑΝΤ1. Είχα συμμετοχή και στο «Κόκκινο Ποτάμι» του OPEN TV. Τέλος έχω λάβει μέρος στην ταινία «Εταίρος Εγώ» και στην «Κάθαρση» που βγήκε στο Cosmote TV. Πριν λίγες ημέρες ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας «Η ζωή του Αγίου Παϊσίου» όπου επίσης συμμετείχα».

Όλες οι συμμετοχές του είναι σαν βοηθητικός ηθοποιός, αλλά το όνειρό του που θα πραγματοποιήσει σύντομα, καθώς η πανδημία ανάβαλε προσωρινά τα σχέδιά του, είναι να γραφτεί σε μια δραματική σχολή για να αποκτήσει το δίπλωμα του ηθοποιού κυνηγώντας το όνειρό του για καριέρα στην υποκριτική, άλλωστε τα πρώτα βήματα τα έχει κάνει συμμετέχοντας σε μεγάλες και επιτυχημένες παραγωγές όπου και του μπήκε το «μικρόβιο». Ανήκει στο γραφείο “Media characters Agency” και έχει να πει μόνο καλά λόγια για τους ανθρώπους αυτούς που τον μύησαν στον χώρο του θεάματος.

Πως όμως σκέφτηκε να ασχοληθεί με όλο αυτό; «Ένας θείος μου είναι επίσης βοηθητικός ηθοποιός εδώ και πολλά χρόνια, διέκρινε κάτι σε εμένα και με ώθησε στο να το δοκιμάσω και εγώ. Το έκανα και γοητεύτηκα από τον χώρο. Στόχος μου είναι να τελειώσω την δραματική σχολή, με σκοπό να ασχοληθώ κυρίως με το θέατρο που αγαπώ».

Ποιοι είναι όμως οι ηθοποιοί που θαυμάζει; «Από τους παλιούς είμαι φανατικός του Θανάση Βέγγου και του Κώστα Βουτσά. Από όσους συνεργάστηκα μέχρι τώρα, έχω πολύ θετικές εντυπώσεις από τον Γιάννη Μπέζο ο οποίος βοηθάει πολύ τα νέα παιδιά και μαθαίνω πολλά παρακολουθώντας τον στις σειρές όπου πρωταγωνιστεί και εγώ συμμετέχω. Κάθομαι απλά τον κοιτάω πως παίζει και θέλω να παίρνω πράγματα από εκείνον».

Για το ζήτημα που ταλανίζει το θέατρο τους τελευταίους μήνες και το κίνημα “Me Too” ποια είναι η άποψή σου, πως το εισπράττεις όλο αυτό ως ένας νέος άνθρωπος που θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτόν τον χώρο; «Θεωρώ ότι όλα αυτά έπρεπε να βγουν προς τα έξω και εν τέλει θα αποφασίσει η δικαιοσύνη».

Πηγή: onlarissa.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.