Λάρισα: Πότε θα είναι κλειστή η νέα Εθνική Οδός

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στο τμήμα του Αυτοκινητοδρόμου Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Εύζωνοι, από τον Α/Κ Ευαγγελισμού (Φ/Θ 377+176) έως το νοτιότερο άκρο του Α/Κ Πλαταμώνα (Φ/Θ 400+265), λόγω συντήρησης των ηλεκτρονικών συστημάτων και παράλληλα διευθέτηση κατασκευαστικών λεπτομερειών.

Οι παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ αύριο Τετάρτη (26-06-2019) και μεθαύριο Πέμπτη (27-06-2019) και κατά τις ώρες 07:00΄ έως 19:00΄με:
(α). Ολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας των οχημάτων επί του Αυτοκινητοδρόμου και στις δύο κατευθύνσεις, από τον Α/Κ Ευαγγελισμού (Φ/Θ 377+176) έως το νοτιότερο άκρο του Α/Κ Πλαταμώνα (Φ/Θ 400+265) του Α.Θ.Ε., και εκτροπή της κυκλοφορίας στην Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς.

(β). Αποκλεισμό του κλάδου εισόδου προς τον Αυτοκινητόδρομο στον ημικόμβο Ραψάνης, με κατεύθυνση προς Αθήνα.

– Επιπλέον, πριν την έναρξη εφαρμογής των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα πρέπει να αποκλειστούν οι υφιστάμενοι χώροι στάθμευσης του αυτοκινητόδρομου στο τμήμα Ευαγγελισμός – Λεπτοκαρυά τουλάχιστον δύο ώρες πριν, έτσι ώστε να αποφευχθεί ο εγκλωβισμός τυχόν χρήστη εντός του αποκλεισμένου τμήματος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.