Μαντζιώκας: Το «Proud Blue» αναδεικνύει το πολύπλευρο κοινωνικό έργο του αστυνομικού

Στην εξαιρετικά επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ, με την παρουσία εκπροσώπων των τοπικών Αρχών και πλήθους κόσμου, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας κ. Αστέριος Μαντζιώκας.

Το ντοκιμαντέρ «Proud Blue» – με την υπογραφή της διακεκριμένης Αθηνάς Κρικέλη – που έκανε χθες παγκόσμια πρεμιέρα, παρουσιάζει τους αστυνομικούς της Θεσσαλίας στο δύσκολο έργο τους κατά την περίοδο της πανδημίας, όπως επίσης στα σημαντικά για την περιοχή γεγονότα του σεισμού και των καταστροφών που άφησε ο «Ιανός».

Ο κ. Μαντζιώκας στην ομιλία του επισήμανε ότι «μέσω του ντοκιμαντέρ της Αθηνάς Κρικέλη αναδεικνύεται το πολύπλευρο κοινωνικό έργο του αστυνομικού, ο οποίος πέρα από την επαγγελματική του ιδιότητα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του κοινωνικού συνόλου, βιώνοντας τα ίδια προβλήματα, τις ίδιες αγωνίες, την ίδια καθημερινότητα με τον συνάνθρωπο του».

«Πρωτοπόρο για τα ελληνικά δεδομένα» χαρακτήρισε το ντοκιμαντέρ αυτό που «αναδεικνύει το ανθρώπινο πρόσωπο του Έλληνα και της Ελληνίδας αστυνομικού».

Δείτε αναλυτικά τον χαιρετισμό του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλίας κ. Αστέριου Μαντζιώκα:

Πηγή: Larissanet.gr
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.