Οι Λαρισαίοι αρχίζουν να σκέφτονται τη λίστα για το βιβλιοπωλείο

Την λίστα τους για τις πρώτες αγορές που σχετίζονται με την επιστροφή των παιδιών στις σχολικές αίθουσες αρχίζουν να σκέφτονται οι Λαρισαίοι γονείς.

Δύο εβδομάδες πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς όσοι θέλουν να αποφύγουν τον συνωστισμό και τις ουρές στα βιβλιοχαρτοπωλεία αλλά και τα μεγάλα καταστήματα, αρχίζουν ήδη να σημειώνουν όσα χρειάζονται και μπορούν να τα αγοράσουν μέσα στις επόμενες ημέρες έτσι ώστε να μην χρειαστεί να «τρέχουν» μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Τσάντες, μολύβια, γόμες, ξύστρες, μπλοκ ζωγραφικής, συγκεκριμένα βιβλία, τετράδια πολλών θεμάτων, διορθωτικό, χάρακες είναι μερικές από τις σίγουρες επιλογές.

Όλα τα παραπάνω βέβαια ελπίζουν κατά τη διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς, να τα χρησιμοποιήσουν στο φυσικό τους χώρο τα παιδιά, που δεν είναι άλλος από το σχολείο, εφόσον η υπομονή όλων (γονιών, καθηγητών και κυρίως παιδιών) εξαντλήθηκε λόγω του μεγάλου χρονικού διαστήματος μαθημάτων από το σπίτι και το διαδίκτυο από την περσινή «δοκιμασία» λόγω καραντίνας.

Πηγή: Larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.