«Ραντεβού» στη Λάρισα δίνουν Θεσσαλοί συνταξιούχοι

Συνεχίζουν τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις τους οι συνταξιούχοι, ενώ μαζικό ήταν το παρών εκπροσώπων συνταξιουχικών σωματείων σε πανθεσσαλική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Λάρισα.

Αξίζει να σημειωθεί πως με βάση των προγραμματισμό ανακοινώθηκε η πραγματοποίηση συγκέντρωσης στη Λάρισα, όπου βρεθούν συνταξιούχοι από τους τέσσερις νομούς της Θεσσαλίας, και προγραμματίζεται για την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου και ώρα 10.00 π.μ. στην Κεντρική Πλατεία.

Στη σημερινή σύσκεψη παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ Δήμος Κουμπούρης και ο οργανωτικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Χρήστος Κολοβός.

Την αντίθεσή τους με την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική τόσο έναντι των συνταξιούχων, όσο και στους τομείς της Υγείας, της Παιδείας και της Εργασίας εξέφρασαν στις δηλώσεις τος οι κ.κ. Κουμπούρης και Κολοβός.

«Είμαστε στο αγωνιστικό μετερίζι… Τις συντάξεις δεν μας τις χάρισε κανείς, τις πληρώσαμε» υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ.

Απ’ την πλευρά του ο γραμματέας της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ επισήμανε πως «δεν είμαστε διατεθειμένοι να ξεχάσουμε όσα μας αφαίρεσαν», παράλληλα κάλεσε τους συνταξιούχους «να αφήσουν το τάβλι, τη δηλωτή και την πρέφα, να ακούσουν τους συνδικαλιστές και να αγωνιστούν».

Πηγή: Larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.