Τι λέει ο 47χρονος Τυρναβίτης γιατρός που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

Σε θάλαμο αρνητικής πίεσης νοσηλεύεται από χθες γνωστός 47χρονος Τυρναβίτης γιατρός ο οποίος σύμφωνα με τα αποτελέσματα του ελέγχου που έγιναν γνωστά νωρίς το πρωί βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, και επισκέφθηκε το νοσοκομείο εμφανίζοντας κάποια ύποπτα συμπτώματα.

Πρόκειται για τον ωτορινολαρυγγολόγο Χαρίλαο Ταμπαθάνη ο οποίος επικοινώνησε με το paidis.com θέλοντας να γνωστοποιήσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τονίζοντας ότι η δημοσιοποίηση του προβλήματος είναι μια πράξη ευθύνης του ίδιους προς την τοπική κοινωνία και στα άτομα με τα οποία ήλθε σε επαφή.Ο γιατρός σημείωσε ότι λόγω έντονων πόνων στη μέση που επιδεινώθηκαν το απόγευμα της Τρίτης 31 Μαρτίου δεν πήγε στο ιατρείο του από εκείνη την ημέρα ενώ τα πρώτα ανησυχητικά συμπτώματα δύσπνοιας και πυρετού άρχισαν να εμφανίζονται αργά την Τετάρτη με αποτέλεσμα χθες να απευθυνθεί στο νοσοκομείο.

Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, του χορηγείται οξυγόνο, ενώ μέσω της σελίδας καλεί όλους όσοι ήλθαν σε επαφή μαζί του το τελευταίο διάστημα αν εμφανίσουν κάποια συμπτώματα να επικοινωνήσουν με τον ΕΟΔΥ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Ταμπαθάνης πιστεύει ότι κόλλησε τον ιό κατά τη διάρκεια πρόσφατης επίσκεψης σε κατάστημα της Λάρισας όταν δίπλα του φτερνίστηκε κάποιο άτομο.

Πηγή: paidis.com

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.