Το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας παρέλαβε τη μεγαλύτερη δωρεά των τελευταίων ετών (βίντεο)

Ιατρικά αναλώσιμα αλλά και υλικοτεχνικός εξοπλισμός συμπεριλαμβάνονται στη μεγάλη δωρεά αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ που παρέλαβε το πρωί της Τετάρτης το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας μετά την πρωτοβουλία που ανέλαβε ο Διεθνής Ανθρωπιστικός Οργανισμός των Ορθόδοξων Χριστιανών (IOCC), που έχει έδρα την Βαλτιμόρη των ΗΠΑ, παρουσία και του διευθυντή προγραμμάτων στην Ελλάδα, Δρ. Πάνου Κατσαμπάνη.

«Παραλαμβάνουμε τη μεγαλύτερη δωρεά του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας τα τελευταία χρόνια. Εμείς οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό Ορθοδόξων Χριστιανών για αυτή τη δωρεά», ανέφερε σε δηλώσεις του ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, Γρηγόρης Βλαχάκης.

«Θελουμε όλοι οι ασθενείς της Λάρισας να έχουν καλή πρωτοβάθμια ιατρική βοήθεια», σημείωσε ο διευθυντής προγραμμάτων στην Ελλάδα, Δρ. Πάνος Κατσαμπάνης.

Στη σημαντική προσφορά αυτής της δωρεάς που θα γεμίσει τις αποθήκες του νοσοκομείου αναφέρθηκε ο Γενικός Γραμματέας Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδας, Τζανής Πολυκανδριώτης.

Θυμίζουμε πως χθες δόθηκε αντίστοιχη δωρεά στο νοσοκομείου του Βόλου, ενώ θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχες ενέργειες και σε αλλά νοσοκομεία.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα:

 

Πηγή: Larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.