Στον Βόλο η σύζυγος του πρώην Πρωθυπουργού Π. Πικραμένου

Για θέμα με οικόπεδο που διαθέτει στην Πορταριά

Άγονες απέβησαν δύο δημοπρασίες, για την εκμίσθωση του δημοτικού καταστήματος «Αχίλλειον» στην παραλία του Βόλου και η Οικονομική Επιτροπή που συνεδρίασε χθες ενέκρινε τα πρακτικά της διαδικασίας. Μετά από δημοπρασία για εκμισθώσεις του ανθοπωλείου στο κοιμητήριο «Κούκος» και ακινήτων του κληροδοτήματος «Ι. Χατζηιωάννου ή Χατζάκου» επί της οδού Ιωλκού 35 στο Βόλο, αναδείχτηκαν ανάδοχοι και το αποτέλεσμα ενέκρινε η επιτροπή.
Στο θέμα δίκης με προσεπίκληση σε πρόσθετη παρέμβαση, κλήθηκε η Αθηνά Νούτσου, σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού της χώρας Παναγιώτη Πικραμένου, να καταθέσει σε δίκη υπέρ του Δήμου, μετά από αγωγή που κατέθεσαν δύο αλλοδαποί (για αναγνώριση κυριότητας έκτασης 37,40 τ.μ.), κάτοικοι Πορταριάς, στη θέση «Παναγιά Παπαρήγα» για διάνοιξη μονοπατιού, που διέρχεται ανάμεσα σε τέσσερις ιδιοκτησίες, μεταξύ των οποίων και της συζύγου του πρώην πρωθυπουργού.
Τέλος, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε κατά πλειοψηφία την έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση των όρων διακήρυξης του ηλεκτρονικού διαγωνισμού (κάτω των ορίων) με τίτλο «Τοποθέτηση εορταστικού φωτισμού Δήμου Βόλου 2018» προϋπολογισμού 100.000 € με Φ.Π.Α. 24%, με αρνητικές ψήφους των συμβούλων των μειοψηφιών Μαργ. Πατσιαντά και Απόστ. Νάνου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.