Συνεχίζονται οι έρευνες εντοπισμού 67χρονου απ΄την Αγριά

Ενώ ερευνάται εάν μπορεί να βρίσκεται και εκτός νομού …

Άκαρπες ήταν οι έρευνες όλη την ημέρα χθες από την Πυροσβεστική, την Αστυνομία και εθελοντικές ομάδες, για τον εντοπισμό ενός 67χρονου άνδρα που έχει να δώσει σημεία ζωής από προχθές το πρωί. Ο 67χρονος έφυγε το πρωί της Τρίτης από το σπίτι του στην Αγριά με το αγροτικό του αυτοκίνητο (μάρκας Mitsubishi L200) και όταν η σύζυγός του επέστρεψε στο σπίτι το μεσημέρι δεν τον βρήκε. Η οικογένεια έχει κτήματα στη Δράκεια και ο άνδρας αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας κάτι που ανησυχεί την οικογένειά του. Ο γιος του άνδρα πήγε στην Αστυνομία και δήλωσε την εξαφάνιση του νωρίς προχθές το βράδυ οπότε και ξεκίνησαν οι έρευνες, χωρίς αποτέλεσμα. Σχεδόν μέχρι τα ξημερώματα, εθελοντές “χτένισαν” τον ορεινό όγκο του Πηλίου μαζί με αστυνομικούς και οκτώ πυροσβέστες, σε διάφορα σημεία του ορεινού όγκου όπου θα μπορούσε να βρίσκεται, Αγ. Λαυρέντιο, Ανεμούτσα, Δράκεια, Πλατανίδια κ.α. χωρίς αποτέλεσμα.
Οι έρευνες συνεχίστηκαν χθες από την Πυροσβεστική, την Αστυνομία και εθελοντικές ομάδες, ενώ δόθηκε σήμα και στα διόδια να ελέγξουν τις πινακίδες του οχήματος, καθώς εκτιμάται ότι μπορεί ο 68χρονος να έφυγε εκτός Νομού για Θεσσαλονίκη, διότι το Σάββατο παντρεύεται ο άλλος γιος της οικογένειας.
Οι οκτώ πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα έψαξαν χωρίς αποτέλεσμα, στην Αγριά και τη γύρω περιοχή (Δράκεια, Αγ Λαυρέντιο κλπ.), ενώ από τις έρευνες των αστυνομικών που βρισκόταν στο ψάξιμο με περιπολικά, δεν προέκυψε κάποιο στοιχείο.
Τέλος οι εθελοντές έψαξαν τόσο στην περιοχή της Ν. Ιωνίας, που διαμένει η κόρη του 67χρονου, στην Αγριά, σε χωματόδρομους, στην περιοχή προς Ανεμούτσα, αλλά και στα Κ. Λεχώνια που ο άνδρας έχει κτήμα με κότες και πάλι χωρίς αποτέλεσμα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.