Η Κυβέρνηση έδειξε για ακόμα μια φορά το πρόσωπό της…

Με αφορμή την αήθη, σεξιστική και χυδαία επίθεση του μετακλητού υπαλλήλου και κολλητού του Τσίπρα, Νίκου Καρανίκα προς το πρόσωπο της Ραχήλ Μακρή, (σας υπενθυμίζουμε εδώ το συμβάνhttp://anemosanatropis.blogspot.gr/2016/…/blog-post_836.html) τίθεται βέβαια και ένα άλλο σοβαρό θέμα που εκθέτει την κυβέρνηση για την ασέβεια της προς τους οροθετικούς.
Να θυμίσουμε ότι η Ραχήλ Μακρή είχε κάνει μία φωτογράφιση για καλό σκοπό. Η εκστρατεία ευαισθητοποίησης για το AIDS του περιοδικού Down Town έκανε τη Ραχήλ Μακρή και τους άλλους επώνυμους να παραμερίσουν τις δεύτερες σκέψεις τους και να δεχτούν να φωτογραφηθούν γυμνοί, αφού ο σκοπός ήταν ιερός.
Βεβαία, να επισημάνουμε σε αυτό το σημείο ότι η φωτογραφία της Ραχήλ Μακρή, δεν ήταν καθόλου προκλητική, το αντίθετο μάλιστα.
Άλλωστε, υπάρχει σοβαρός συμβολικός λόγος που οι επώνυμοι φωτογραφήθηκαν γυμνοί, επειδή γυμνός και εντελώς απροστάτευτος παρουσιάζεται ο άνθρωπος μπροστά στη νόσο, όποιου είδους, όσα κι αν είναι τα ρούχα που φορά και η συγκεκριμένη φωτογραφική σύναξη είναι από μόνη της ένα μέσον στο πλαίσιο μιας εκστρατείας ευαισθητοποίησης, αφύπνισης της κοινής γνώμης και κατάρριψης των μύθων γύρω από το AIDS.
Εν κατακλείδι, το να αποκαλεί ο κ. Καρανίκας την Ραχήλ Μακρή με τόσο βαρύς χαρακτηρισμούς, προσβάλει την ίδια την προσπάθεια ευαισθητοποίησης για το AIDS και ταυτόχρονα τους οροθετικούς. Δεν ξεχνάμε τον Δεκέμβριο του 2015 την Διαμαρτυρία Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδας, όπου κατήγγειλαν την κραυγαλέα έλλειψη αντιρετροϊκών φαρμάκων στα νοσοκομεία.
Η Κυβέρνηση έδειξε για ακόμα μια φορά το πρόσωπό της στέλνοντας «Καρανίκες» να επιτίθενται σε αυτούς που δεν πρόδωσαν.

καρανικας

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.