Αλμυρός: Συνεδριάζει τη Δευτέρα η Επιτροπή Διαβούλευσης

Την ερχόμενη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 17:30 θα συνεδριάσει η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης Δήμου Αλμυρού, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Προτεινόμενα θέματα για συζήτηση είναι: ο Κανονισμός Λειτουργίας της Επιτροπής Διαβούλευσης και τυχόν παρατηρήσεις και τροποποιήσεις του, η πορεία και καλή εκτέλεση των έργων του Δήμου, η υποβολή προτάσεων για είσπραξη εσόδων του Δήμου. Επίσης τα μέλη της Επιτροπής μπορούν προτείνουν διάφορα θέματα προς συζήτηση στην αυριανή ή σε άλλη συνεδρίαση.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, η Διοίκηση του Δήμου δίνει την πρέπουσα σημασία και σεβασμό στις απόψεις των πολιτών, η οποία αποδεικνύεται από τη σύγκληση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα δύο μηνών, τις δε προτάσεις και απόψεις των πολιτών θα προσπαθήσει να εφαρμόσει.

Αναστολή λειτουργίας καφενείου ΚΑΠΗ
Από τη Δευτέρα αναστέλλεται η λειτουργία του καφενείου ΚΑΠΗ, σύμφωνα με την υπ. αρ. 242/10-11-2014 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Από τη Διοίκηση του Δήμου γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες για εύρεση χώρου, στον οποίο θα στεγαστεί το καφενείο του ΚΑΠΗ, με περισσότερες πιθανότητες εντός του χώρου του Εργατικού Κέντρου.

Ανακύκλωση Λαμπτήρων
Εντός της επόμενης εβδομάδας, φορτηγό της εταιρείας ανακύκλωσης ΦΩΤΟ-ΚΥΚΛΩΣΗ η οποία συνεργάζεται με τον Δήμο, για την ανακύκλωση ηλεκτρικών λαμπτήρων, κατόπιν ενεργειών του αρμοδίου αντιδημάρχου Κων. Βαλαμούτη, θα παραλάβει από τις αποθήκες του Δήμου, πάνω από 3.000 ηλεκτρονικούς λαμπτήρες προς ανακύκλωση. «Αποδεικνύεται έτσι έμπρακτα το ενδιαφέρον του Δήμου για την ανακύκλωση, το οποίο θα φανεί εντονότερα, με ενέργειες και δράσεις στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα», τονίζεται σε δελτίο Τύπου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.