Επί τάπητος τα θέματα του δήμου Ρήγα Φεραίου

Σε συνάντηση του Δ. Νασίκα με Κ. Αγοραστό και Δ. Κολυνδρίνη

Την κοινή τους πεποίθηση και βούληση για συνεργασία προκειμένου να προωθηθούν θέματα αλλά και να επιλυθούν εκκρεμότητες που αφορούν στο Δήμο Ρήγα Φεραίου επαναβεβαίωσαν ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημ. Νασίκας με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Ο κ. Δημ. Νασίκας επισκέφτηκε την περιφερειακή ενότητα Μαγνησίας την Δευτέρα, όπου
παρουσία και του περιφερειάρχη μαζί με την κ. Κολυνδρίνη και άλλους περιφερειακούς συμβούλους συζητήθηκαν ανοιχτά θέματα που απασχολούν την περιοχή.

Ειδικότερα ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου έθιξε ζητήματα όσον αφορά τους βοσκοτόπους, τα προβλήματα με τον καταρροϊκό πυρετό, τις διαγραμμίσεις του οδικού δικτύου αλλά και εκκρεμότητες σε έργα όπως το σκοπευτήριο.

Αναλυτική συζήτηση εξάλλου έγινε για την Κάρλα και τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και για τα οποία ασκείται διαρκή πίεση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας προς το ΥΠΕΚΑ προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργολαβίες και το έργο να παραδοθεί προς χρήση.

Παράλληλα υπογράμμισε την ανάγκη να προωθηθούν με πιο γρήγορες διαδικασίες και σε συνεργασία των δύο φορέων παρεμβάσεις που έχουν μείνει στάσιμες με τον Δημ. Νασίκα να επισημαίνει ότι ο ρόλος της Περιφέρειας Θεσσαλίας είναι πολύτιμος στην στήριξη των Δήμων προκειμένου να δημιουργήσουν αναπτυξιακές προοπτικές αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που δίνονται μέσα από το ΕΣΠΑ και άλλα αναπτυξιακά προγράμματα.
«Είμαστε αποφασισμένοι να οικοδομήσουμε σχέσης εμπιστοσύνης και αγαστής συνεργασίας με την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Σε αυτή την κρίσιμη οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα και η Τοπική Αυτοδιοίκηση, μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που δίνονται και να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις ανάπτυξης και απασχόλησης. Ως δημοτική αρχή θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε μαζί με όλους τους φορείς να τρέξουμε γρήγορα τις διαδικασίες έτσι ώστε να έχουμε αποτελέσματα και να μην χάνουμε πολύτιμο χρόνο για να προωθήσουμε θέματα που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των πολιτών».

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ευάγγελος Παρσάς και Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Τριαντάφυλλος Παπαϊωάννου και η γεωπόνος του Δήμου Ζωή Μπομπότη καθώς επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα κ. Αργύρης Κοπάνας και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Αθανάσιος Λιούπης, Γρηγόριος Ιγγλέσης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.