Αεροδιακομιδή 63χρονου βαριά τραυματία από τροχαίο στη Σκιάθο

Βαριά τραυματισμένος σε τροχαίο ατύχημα που έγινε το απόγευμα στη Σκιάθο, μεταφέρθηκε ένας 63χρονος Έλληνας από το νησί στο Βόλο, με το διασωστικό ελικόπτερο της 111 Π.Μ. και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Βόλου.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 63χρονος οδηγούσε δίκυκλο και στην πορεία του βρέθηκε ένα φορτηγάκι που έκανε αναστροφή, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του και, παρά το γεγονός ότι φορούσε προστατευτικό κράνος, να τραυματιστεί στον αυχένα.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου, όπου οι γιατροί τον διασωλήνωσαν και κρίνοντας τη σοβαρότητα της κατάστασής του, γιατί έχει τραυματιστεί στον αυχένα και ζήτησαν την αεροδιακομιδή του για να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο Βόλου.

Μετά από εντολή του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας κινητοποιήθηκε το ελικόπτερο διάσωσης της 111 Πτέρυγας Μάχης Augusta – Bell 205, που πέταξε στη Σκιάθο παρέλαβε τον τραυματία με δύο γιατρούς και τον μετέφερε, στις 17.45 το απόγευμα στο στρατόπεδο «Γεωργούλα» όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου νοσηλεύεται.

Στη συνέχεια, το ελικόπτερο έκανε ακόμη μια πτήση στη Σκιάθο, για να μεταφέρει τους δύο γιατρούς του Κέντρου Υγείας, για να επιστρέψει πριν από λίγη ώρα στη βάση του στη Ν. Αγχίαλο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.