Οι «Naxatras» στον Βόλο

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στο Lab Art

«Η συναυλιακή χρονιά ξεκινάει στο και είμαστε συντονισμένοι για μεγάλες στιγμές και φέτος… Οι Θεσσαλονικείς psychedelic rockers Naxatras έρχονται στο Βόλο, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, για πρώτη φορά στο Τσαλαπάτα και στο Lab Art!

Το κοινό μυστικό της κιθαριστικής σκηνής στην Ελλάδα έρχεται να μας παρασύρει με τη νέα του δισκογραφική δουλειά.

Opening act: Red Wine Jazz act. Τιμή εισιτηρίου : 6€ (περιορισμένη προπώληση!)
• 8€ (γενική τιμή- προπώληση και ταμείο)
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00.

Περισσότερες πληροφορίες:

Naxatras posterΟι Naxatras από το 2012 και το πρώτο ομώνυμο full length album , χρησιμοποιώντας εξ’ ολοκλήρου αναλογικά μέσα και εκτελώντας όλο το υλικό τους ζωντανά, αποτελούν μια ανερχόμενη δύναμη για τον εγχώριο rock ήχο. Αυτο αποδεικνύουν τόσο με την διαρκώς αυξανόμενη δημοτικότητα και την εξαιρετική συνέπειά τους (τρεις επίσημες κυκλοφορίες μέσα σε δύο χρόνια), όσο και με τις απίστευτα δεμένες ζωντανές εμφανίσεις τους, που προσελκύουν όλο και περισσότερο κόσμο. Πρέπει να δώσεις το παρόν σε μία από αυτές για να καταλάβεις τον λόγο που συμβαίνει αυτό.

Δεν είναι τυχαίο ότι ελληνικό κοινό θεωρεί οτι κατάγονται απ΄ το εξωτερικό. .
Δυναμικά μοτίβα, ονειρικές μελωδίες, βαριά riffs και ταξιδιάρικα solos, όλα εμποτισμένα με μία μαγευτική 70’s ατμόσφαιρα!

Naxatras, μια μπάντα αφοσιωμένη στο υλικό και την καλλιτεχνική της αντίληψη, που δεν διστάζει να πειραματιστεί με psych, progressive, blues, funk, stoner και oriental στοιχεία, παράλληλα με video show για να διεγείρει της αισθήσεις των θεατών / ακροατών.

Το “II” (δεύτερο σε σειρά full length album τους και τρίτη κυκλοφορία συνολικά), δόθηκε στη δημοσιότητα τον Απρίλιο του 2016 κι έχει ήδη ξεσηκώσει κύμα ενθουσιασμού, από τους απανταχού fans του ψυχεδελικού ήχου, παγκοσμίως. Η νέα κυκλοφορία των Naxatras, αποτελεί ένα εξαιρετικό δείγμα δουλειάς από μια μπάντα που δεν κουράζεται ποτέ (πράγμα που αποδεικνύει, προσπαθώντας να περνάει στον δρόμο όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος του χρόνου της) και δεν διστάζει να πειραματίζεται και να εξελίσσεται, σε ένα σχετικά στάσιμο μουσικό σύμπαν όπως αυτό του heavy rock ήχου.

Προς κάθε fan του κιθαρίστικου ηχου: Μη χάσεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις ζωντανά ένα από τα ονόματα της εγχώριας σκηνής που θα συζητηθούν έντονα στο προσεχές διάστημα!
Αναμφισβήτητα μια “ηλεκτρισμένη” βραδιά, ότι πρέπει για ξεκίνημα με γκάζια στο Lab Art 😉
LINKS:

• Naxatras: www.facebook.com/naxatras
more info : www.facebook.com/events/962496947194707/
Get a taste of Naxatras: www.youtube.com/watch?v=ZymqpElep-Y

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.