Παραιτήσεις στους ΑΝΕΛ Λάρισας

Στη δίνη σοβαρών αναταράξεων έχουν μπει οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στη Λάρισα οι οποίοι είδαν μέσα στην εβδομάδα την τοπική τους οργάνωση ένα βήμα πριν την διάλυση καθώς τρία μέλη της Συντονιστικής τους έχουν υποβάλει τις παραιτήσεις τους.

Οι κ. Γαρυφαλλόπουλος Γιάννης (γραμματέας Συντονιστικής), Δασκαλόπουλος Θανάσης (πρώην επικεφαλής Συντονιστικής), και Πουλιάρης Γιώργος (μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής) παραιτήθηκαν από το κόμμα του Πάνου Καμμένου καταγγέλλοντας ουσιαστικά αλλαγή στη φυσιογνωμία του μετά την ψήφιση του τρίτου μνημονίου.

Το κρίσιμο ερώτημα που τίθεται πλέον στο εσωτερικό του κινήματος στη Λάρισα είναι να θα καταφέρουν να συγκροτήσουν ένα αξιόμαχο ψηφοδέλτιο, αφού φαίνεται πως αρκετοί από αυτούς που αποτέλεσαν τον κορμό του ψηφοδελτίου στις εκλογές του Ιανουαρίου δεν δέχονται να συμμετάσχουν αυτή τη φορά.

Το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό του Γιώργου Ακριβούλη, δεύτερου στη λίστα του ψηφοδελτίου και προσωπικού φίλου του Προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου, ο οποίος σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να… «κουνήσει μαντήλι» και μάλιστα καταγγέλλοντας πρόσωπα και συνεργασίες!

Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς όλο το βάρος πέφτει στον βουλευτή του κόμματος Βασίλη Κόκκαλη, ο οποίος, όπως είναι ήδη γνωστό και ο ίδιος είχε διαφοροποιηθεί στο παρελθόν με κάποιες από τις επιλογές της ηγεσίας, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την διαφωνία του για τη στάση του κινήματος στο δημοψήφισμα, όταν ο ίδιος τάχθηκε επίσημα υπέρ της αποχής, κάτι που τον δικαίωσε εν τέλει πολιτικά.

Πηγή: Larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.