Καταδίωξη με ελαφρύ τραυματισμό αστυνομικού στο Βόλο

Συνελήφθησαν δύο νεαροί για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα σήμερα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, δύο Έλληνες, ηλικίας 20 και 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών, καθώς και της αντίστασης.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, οι δύο νεαροί, αντιλαμβανόμενοι την προσέγγιση των αστυνομικών για επικείμενο έλεγχο, πέταξαν στο έδαφος τέσσερις αυτοσχέδιες συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 10,01 γραμμαρίων.

Ακολούθησε καταδίωξη από τους αστυνομικούς που οδήγησε στη σύλληψη των δραστών, ενώ κατά την επιχειρούμενη ακινητοποίηση του 19χρονου αυτός αντιστάθηκε σθεναρά, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός αστυνομικού. Ο αστυνομικός της ΟΠΚΕ τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι και μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο Βόλου.

Οι τέσσερις ποσότητες κάνναβης κατασχέθηκαν, ενώ από την αστυνομική έρευνα εξακριβώθηκε ότι ο 20χρονος τις προόριζε για περαιτέρω διάθεση και μία από αυτές είχε παραλάβει ο 19χρονος.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης ναρκωτικών Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.