Ο Στυλιανός Διαμαντίδης νέος Γ.Γ. του Δήμου Βόλου

Με «βαρύ» βιογραφικό και εμπειρία

Ο Δημήτρης Σπύρου, ο οποίος δήλωνε φίλος του Αχιλλέα Μπέου, και έλυνε και έδινε στο Δημαρχείο Βόλου, τους τρεις τελευταίους μήνες, αλλά και προεκλογικά, απελύθη τελικά από τον δήμαρχο.
Ο κ. Σπύρου έφυγε από το δημαρχείο Βόλου και ο δήμαρχος έχει ήδη προσλάβει τον πρώην Γ.Γ. του Δήμου Πειραιά, επί δημαρχίας Βασίλη Μιχαλολιάκου κ. Στυλιανό Διαμαντίδη, ως Γ.Γ. του Δήμου.
Το βιογραφικό του κ. Διαμαντίδη είναι αρκετά «βαρύ» και διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία πιστεύεται ότι μπορεί να προσφέρει στο δήμο Βόλου.

Ποιος είναι ο Στέλιος Διαμαντίδης
Ο μηχανολόγος μηχανικός Στέλιος Διαμαντίδης ορίστηκε από το Δήμαρχο Βόλου , Αχιλλέα Μπέο, Γενικός Γραμματέας του Δήμου Βόλου.
Ο νέος Γ.Γ. υπήρξε Πρόεδρος του Ταμείου Συντάξεων Μηχανικών και Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΤΣΜΕΔΕ), μέλος του Δ.Σ. της Τράπεζας Αττικής και διευθύνων σύμβουλος της θυγατρικής εταιρείας της ΕΛ.ΠΕ. Α.Ε., Ασπροφώς Α.Ε. Έχει εκλεγεί νομαρχιακός σύμβουλος Πειραιώς με τον Θ. Κατριβάνο κι ήταν Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Ηλεκτρολόγων (2003-2010), θέση από την οποία παραιτήθηκε για να αναλάβει τη θέση του Γ.Γ. του Δήμου Πειραιά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.