Απόλυση του Δημ. Κουτσιφέλη αποφάσισε κατά πλειοψηφία η ΔΕΥΑΜΒ

Να προχωρήσει σε απόλυση του προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων στη ΔΕΥΑΜΒ Δημήτρη Κουτσιφέλη, αποφάσισε, κατά πλειοψηφία το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιχείρησης που συνεδρίασε χθες.
Το Διοικητικό Συμβούλιο βασίστηκε σε γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου της επιχείρησης Αντώνη Ξηρού και παρά την απόφαση της Επιτροπής Προστασίας Συνδικαλιστών που δικαίωνε τον κ. Κουτσιφέλη, έλαβε, εκτός ημερήσιας διάταξης, απόφαση λύσης της εργασιακής σχέση τους με την Επιχείρηση, θέμα που ψηφίστηκε μόνο από τα μέλη της πλειοψηφίας.

«Από τη συνεδρίαση ζήτησαν την αποχώρηση των υπηρεσιακών παραγόντων, ενώ ο κ. Κουτσιφέλης δεν παρέστη καθώς ενημερώθηκε λίγο πριν για την ειλημμένη απόφαση της πλειοψηφίας της ΔΕΥΑΜΒ ενώ δεν παρέστη στη συνεδρίαση και ο αναπληρωτής του στο Δ.Σ. κ. Καλόγηρος. Είμαι σίγουρος ότι ο κ. Κουτσιφέλης θα προσβάλλει την απόφαση λήξης της σύμβασής του στα δικαστήρια», δήλωσε ο εκπρόσωπος της μείζονος μειοψηφίας Μαργαρίτης Πατσιαντάς.

Στη χθεσινή συνεδρίαση της ΔΕΥΑΒΜ εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία η πρόταση της επιχείρησης για το ύψος των τελών ύδρευσης, αποχέτευσης και άρδευσης όπως και ο προϋπολογισμός και το τεχνικό πρόγραμμα, με τον Μαργ. Πατσιαντά να μειοψηφεί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.