Συναυλία στις 7 Ιουλίου στο προαύλιο του ναού Αγίου Βασιλείου Βόλου

Εκδηλώσεις της Σχολής Ελληνικής Μουσικής

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Ιουνίου στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Αγ. Βασιλείου η μαθητική συναυλία της μουσικής σχολής του Παύλου Πλάκα. Στη συναυλία έλαβαν μέρος οι μικροί μαθητές, αλλά και η χορωδία του τμήματος ενηλίκων μαθητών.

Για πρώτη φορά παρουσιάστηκε ορχήστρα μπουζουκιών μαθητών των πιο μικρών τάξεων του Δημοτικού σε ένα αφιέρωμα στον Γιάννη Μαρκόπουλο. Στον αντίποδα είχαμε εμφάνιση γυναικείας ορχήστρας μπουζουκιών σε ένα αφιέρωμα στον Μάρκο Βαμβακάρη, ενώ είχαμε και μεμονωμένες εμφανίσεις μαθητών. Το πρόγραμμα έκλεισε η χορωδία υπό τη διεύθυνση του Παύλου Πλάκα με κινηματογραφικά και έντεχνα τραγούδια. Συνεχίζοντας τις συναυλίες η Σχολή Ελληνικής Μουσικής διοργανώνει σε συνεργασία με τον τομέα νεότητας του ναού Αγ.Βασιλείου μεγάλη συναυλία στο προαύλιο της εκκλησίας την Κυριακή 7 Ιουλίου και ώρα 8.3Ο μ.μ. με είσοδο ελεύθερη για το κοινό. Συνεργάζονται καλλιτέχνες του ναού με την επαγγελματική ορχήστρα της Σχολής Ελληνικής μουσικής.

Η επιμέλεια του προγράμματος είναι του Παύλου Πλάκα και στην ορχήστρα συμμετέχουν: Νίκος Νέβρος πλήκτρα. Δημήτρης Τυφλίτης μπουζούκι και στις κιθάρες ο Αποστόλης Πλακαρός και ο Νίκος Μπέλος. Συμμετέχει εκτός των άλλων και η χορωδία του τμήματος ενηλίκων μαθητών της Σχολής σε ένα πρόγραμμα έντεχνων τραγουδιών. Θα υπάρξουν και μικρά αφιερώματα στους μεγάλους τραγουδιστές Στέλιο Καζαντζίδη, Γιάννη Πουλόπουλο και Γιάννη Καλαϊτζή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.