Μπλόκο σε φορτηγό που μετέφερε rdf στην ΑΓΕΤ (βίντεο)

Επιτόπια δειγματοληψία από την Διεύθυνση Ανάπτυξης μετά από παρέμβαση πολιτών και προσαγωγή Λημνιού

Μπλόκο σε φορτηγό αυτοκίνητο που μετέφερε μεγάλες ποσότητες rdf από τις λιμενικές εγκαταστάσεις στο εργοστάσιο, έβαλαν σήμερα το απόγευμα μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου. Το φορτηγό που κινούνταν από την παραλιακή οδό προς την βόρεια πύλη του εργοστασίου, ακινητοποιήθηκε επάνω στον περιφερειακό και κλήθηκε η Τροχαία η οποία δήλωσε αναρμόδια να διενεργήσει οποιονδήποτε έλεγχο στο υλικό που μετέφερε το φορτηγό. Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο.

Στη συνέχεια όμως κλήθηκαν υπηρεσιακές παράγοντες της Γενικής Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών προκειμένου να διενεργήσουν έλεγχο στο φορτίο που προορίζεται προς καύση. Αφού έγινε δειγματοληψία στο φορτίο, τα δείγματα θα σταλούν σε πιστοποιημένα εργαστήριο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό προς ανάλυση. Να σημειωθεί ότι δείγματα έλαβαν και μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών προς ανάλυση από πιστοποιημένα εργαστήρια της περιοχής.

Ως αποτέλεσμα της ακινητοποίησης του φορτηγού που μετέφερε rdf στην ΑΓΕΤ έκλεισε ο περιφερειακός δρόμος στο ρεύμα από τα Αστέρια Αγριάς προς τη Νέα Δημητριάδα, ενώ για άγνωστους μέχρι στιγμή λόγους προσήχθη στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας το μέλος της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών κ. Στέλιος Λημνιός.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.