Κερδίζει τον Δωτιέα και περιμένει γκέλα από τους άλλους διεκδικητές της ανόδου…

Δύσκολα ματς για Καραϊσκάκη και Αιγινιακό στη 21η αγωνιστική

Στις 24 Ιανουαρίου ήταν το τελευταίο παιχνίδι της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα, το νικηφόρο πέρασμα από την Κατερίνη στο καθοριστικό ματς με τον Πιερικό. Ύστερα από διακοπή δύο εβδομάδων στη Γ’ Εθνική, οι “κυανόλευκοι” επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση της κατηγορίας με εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Δωτιέα Αγιάς.

Την Κυριακή στις 15:00, η ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου θέλει να προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς στη συγκομιδή της, αρχίζοντας την αντεπίθεση για την κορυφή. Με πολύ καλή ψυχολογία, ενισχυμένη και με επιστροφές παικτών από τραυματισμούς η Νίκη, με τον 47χρονο τεχνικό να καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει τον Χρήστο Χολέβα. Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός θα εκτίσει μία αγωνιστική τιμωρίας λόγω τεσσάρων καρτών και θα μείνει για πρώτη φορά στη σεζόν εκτός δράσης.

Οι “κυανόλευκοι” αρχίζουν μία τετράδα αναμετρήσεων με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, εκ των οποίων οι τρεις πρώτες στα όρια του νομού Μαγνησίας. Και σκέφτονται μόνο τις νίκες ώστε να βρεθούν ψηλότερα στην κατάταξη, ειδικότερα εάν επιστραφούν οι 5 βαθμοί, απόφαση που αναμένεται εδώ και μήνες…

Η Νίκη δυσκολεύεται να “ξεκλειδώσει” τις αντίπαλες άμυνες στην έδρα της, όπου ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι μεγάλος και δεν ευνοεί το παιχνίδι που θέλει να κάνει το σύνολο του Κώστα Βελιτζέλου. Ωστόσο, με τις προσθήκες που έγιναν στη μεσοεπιθετική γραμμή, υπάρχουν περισσότερες λύσεις για το σκοράρισμα. Παράλληλα, στην 21η αγωνιστική οι άνθρωποι και οι φίλαθλοι της ομάδος περιμένουν στραβοπατήματα από τους άλλους διεκδικητές της ανόδου. Ο Καραϊσκάκης παίζει στον Τύρναβο που έχει ενισχυθεί και στην έδρα του είναι δυνατός, ενώ ο Αιγινιακός έχει εντός έδρας ματς κόντρα στον Θεσπρωτό, που δεν είχε κερδίσει στον πρώτο γύρο, παρουσιάζεται πολύ ανταγωνιστικός και σταθερά φιγουράρει στις πρώτες θέσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.