Του λείπει ο επιθετικός που θα κάνει τη διαφορά

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα περισσότερο ήταν αυτό για τον Ολυμπιακό Βόλου στα Χάνια με αντίπαλο την Κ20 του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Το τελικό 1-1 δεν είναι κάτι που κρατούν ο Νίκος Παντέλης και οι συνεργάτες του, σε ένα παιχνίδι που λειτούργησε περισσότερο ως ξεμούδιασμα και προσφερόταν μόνο για προπονητικά συμπεράσματα. Στο τεχνικό τιμ ήθελαν να δουν κάποια συγκεκριμένα πράγματα και να καταλήξουν σε συμπεράσματα βάσει πάντα της χρονικής περιόδου της προετοιμασίας που διανύει η ομάδα.

Ο Ολυμπιακός είναι αναμφίβολα διαφορετικός από πέρυσι και χρειάζεται χρόνο και υπομονή για να δέσει και να γίνει ομάδα. Αυτό που φάνηκε όμως δια γυμνού οφθαλμού είναι ότι λείπει ο επιθετικός που θα γεμίσει την αντίπαλη περιοχή. Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός σκόραρε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ και μάλιστα στο 90’ και δημιούργησε λιγοστές ευκαιρίες δείχνει ότι στο κομμάτι της επίθεσης υπάρχει ένα «κενό» που μέσα στις επόμενες ημέρες πάντως αναμένεται να καλυφθεί.

Οι προσπάθειες των διοικούντων για να έρθουν σε συμφωνία με φορ περιοχής συνεχίζονται και μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα θα έχουν καταλήξει στον «εκλεκτό» για την ερυθρόλευκη επίθεση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.