«Όλοι στο Πανθεσσαλικό»

Ανακοίνωση – κάλεσμα εξέδωσε η Λέσχη Ο.Φ. Νίκης Βόλου για τον αγώνα με τον Ατρόμητο. «Ολοι στο Πανθεσσαλικό για να εμψυχώσουμε τους παίκτες μας και να τους δούμε να κάνουν το καθήκον τους», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

«Ποτέ στην ζωή μας δεν πιστεύαμε ότι θα ήμασταν τόσο τυχεροί για να κάνουμε ένα τέτοιο ταξίδι έπειτα από 48 χρόνια και να μπορέσουμε να δούμε την αγαπημένη μας ομάδα να αγωνίζεται στα μεγάλα σαλόνια.

Το όνειρο ξεκίνησε με τον αγώνα στο “Γ. Καραϊσκάκης” με τον Ολυμπιακό. Ολοι είδαμε την ομαδάρα μας ειδικά στο β’ ημίχρονο να μην καταλαβαίνει τίποτα. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας με την σωστή καθοδήγηση του προπονητή μας, έδειξαν ότι δεν φοβούνται τίποτα.

Η συνέχεια την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου η ομάδα μας υποδέχεται τον Ατρόμητο και με την συμπαράσταση του κόσμου (νομίζουμε ότι είναι αυτονόητο) ο οποίος θα γίνει ο 12ος παίκτης για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κανείς στον καναπέ. Ολοι στο Πανθεσσαλικό για να εμψυχώσουμε τους παίκτες μας και να τους δούμε να κάνουν το καθήκον τους.

Υ.Σ. Για εμάς η ομάδα μας, ο Πρόεδρος και ο προπονητής είναι πάντα οι καλύτεροι».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.