12η ανανέωση ο Βαγγέλης Ράπτης στον Μαγνησιακό

Η 12η ανανέωση  για τον Μαγνησιακό ήταν ο Βαγγέλης Ράπτης. Η ανακοίνωση:  “Η διοίκηση του ΑΣΒ Μαγνησιακός βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσει την 12η χρονικά ανανέωση της συνεργασίας της με αθλητή ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση του έβδομου τίτλου της Α’ ΕΠΣΘ στην ιστορία του συλλόγου μας. Αναφερόμαστε στον τερματοφύλακα Βαγγέλη Ράπτη που από τη θέση του αναδείχθηκε πολλές φορές σε «φύλακα-άγγελο» της εστίας μας.

Ο Βαγγέλης γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου 2000 και προέρχεται από τα «σπλάχνα» του συλλόγου μας, αφού ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Ακαδημία του Μαγνησιακού προτού ενταχθεί  στην Κ15 της Νίκης, μετέχοντας με αυτή στο συγκεκριμένο ηλικιακό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Έπαιξε με τους Νέους Αθλητές Νίκης στη Β’ τοπική, έχοντας προπονητή τον Θάνο Θεοδώρου, νυν τεχνικό της ομάδας μας, ενώ τη σεζόν 2016-17 και παρά το πολύ νεαρό της ηλικίας του, έκανε ντεμπούτο στη Γ’ Εθνική με την πρώτη ομάδα της Νίκης. Συγκεκριμένα έπαιξε στον αγώνα με τους Μαύρους Αετούς (1-1), ενώ εκείνη την περίοδο υπερασπίστηκε την «κυανόλευκη» εστία και στο ματς του Κυπέλλου Ελλάδος με την Ιστιαία (1-0).

Το καλοκαίρι του 2018 μετέβη στα Τρίκαλα λόγω σπουδών και για μία διετία υπήρξε ο βασικός γκολκίπερ του Διγενή Νεοχωρίου. Το καλοκαίρι του 2020 πήγε στον Π.Ο. Φήκης, αλλά τον Φεβρουάριο του 2022 επέστρεψε στον Διγενή και πανηγύρισε μαζί του τον τίτλο της ΕΠΣ Τρικάλων, αλλά και την άνοδο στη Γ’ Εθνική μέσω της διαδικασίας των μπαράζ.

Επέστρεψε πέρυσι το καλοκαίρι στον Μαγνησιακό και υπερασπίστηκε την εστία του σε 21 από τα 26 παιχνίδια του πρωταθλήματος, ενώ είχε και μία συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου. Εκτός των αθλητικών του ικανοτήτων διακρίνεται και για το ήθος του και γι’ αυτό θεωρούμε ότι ήταν επιβεβλημένη η παρουσία του και στο ρόστερ της σεζόν 2023-24 με τις αυξημένες απαιτήσεις που θα έχει η παρουσία μας στη Γ’ Εθνική.

Ευχόμαστε στον Βαγγέλη να έχει μία καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.